Days Gone PS4

Új posztapokaliptikus kaland a Sonytól.
Típus:

Április végére csúszott a Days Gone

Úgy néz ki, mégsem jelenik meg jövő februárban a Sony nyitott világú zombis játéka. A fejlesztő több időt tölthet a Days Gone polírozásával, leghamarabb csak április végén játszhatunk vele.

Idén elmarad a PlayStation Experience

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden megerősítette, hogy idén nem rendezik meg az éves PlayStation Experience rendezvényt. Az úriember szerint nehéz döntést hoztak, de a projektjeik egyszerűen még nem állnak készen.

Minden rezdülésünkre reagál a Days Gone világa

A Gamereactor még az E3-on interjúvolta meg a Sony Bend Studio munkatársát, Eric Jensent, aki elárulta, hogy a jövő februárban boltokba kerülő Days Gone-ban a cselekedeteink hatással lesznek a játék teljes világára.

E3 2018: Days Gone - így számolj le a hordával

A Days Gone nyitott világában ezernyi a látnivaló és a teendő, így a Sony tegnap újra demózta egy kicsit a Bend Studio alkotását. Rendszeresen előfordul, hogy egy nagyobb zombihorda állja az utunkat, amit fel kell oszlatnunk valahogy.

E3 2018: Days Gone - tíz perc fegyverropogás

A Bend Studios illetékesei nem jöttek üres kézzel a Sony E3-as műsorába a múlt éjjel. Egy komplett küldetést nézhetünk végig a Days Gone-ból, a módszerekkel nem finomkodtak a srácok, végiglövöldözik az egész missziót.

E3 2018: A második galériafrissítés

Tegnap este és ma hajnalban megint konferenciáztak a kiadók, amiből mi, játékosok csak profitálhatunk. Terítéken a The Last of Us: Part II, az új Assassin's Creed, a Death Stranding, a Spider-Man, a Control és a Beyong Good & Evil 2.

E3 2018: Itt nézd vissza a Sony konferenciáját!

A Sony hajnali 3-kor tartja az E3-as műsorát, így most a PlayStation 4 közelgő újdonságai kerülnek terítékre. Mérget vehetünk rá, hogy a konzolgyártó erősen rágyúr az exkluzív címekre.

E3 2018: Megjelenési dátumot kapott a Days Gone

Folytatódott a Sony E3 előtti bejelentéssorozata, a mai napra ráadásul igazi csemege jutott: a cég bejelentette a várva-várt Days Gone napra pontos megjelenési dátumát némi friss látnivaló társaságában.

E3 2018: Days Gone-képek érkeztek

Ugyan még három hét hátravan a Los Angeles-i expóig, a Sony már most közzétett néhány képet a Days Gone-ról. A SIE Bend Studios nyitott világú alkotása a következő év nagy dobása lesz, és még piszok jól is néz ki!

Jöhet még egy Days Gone-bemutató?

A Game Informer részletesen bemutatja mindazt, amit eddig a Days Gone-ról tudni lehet. A magazin azonban ennél is többet kínál olvasóinak, hiszen múlt héten egy majdnem egyórás játékmenet-videót is elérhetővé tettek. Itt a folytatás.