Days Gone PS4

Új posztapokaliptikus kaland a Sonytól.
Típus:

E3 2017: Days Gone - sosem leszel biztonságban

A tavalyi E3-on mutatkozott be a Sony Bend nyílt világú, hangulatát és témáját tekintve a The Last of Usra hajazó akciójátéka, a Days Gone, ami ezúttal egy új, hétperces kedvcsinálóval köszönt be.

E3 2017: Itt nézheted vissza a Sony konferenciáját!

A mai konferenciák sorát a Sony nyitja hajnalban. A későn fekvők vagy a korán kelők betekintést nyerhetnek a PlayStation közelgő játékfelhozatalába, tutira lesz Call of Duty, Days Gone, God of War és Destiny 2 is!

PlayStation 4 Pro - így néznek ki a játékok 4K-ban

A Sony jóvoltából most megnézhetitek, miként fest a For Honor, a Days Gone, a Mass Effect: Andromeda, a Rise of Tomb Raider, a Horizon: Zero Dawn és a Watch Dogs 2 4K felbontásban. Persze a teljes élvezethez egy megfelelő kijelző kell.

Nem agyatlan zombik lesznek a Days Gone-ban

A Days Gone a múlt héten mutatkozott be az E3-on. Az első gameplay videóban hömpölygő zombihordákkal gyűlt meg a baja hősünknek, de most kiderült, nem ész nélkül támadnak ránk.

E3 2016: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtük meg a leginkább.

E3 2016: Befutott a teljes Days Gone bemutató

Aki abban bizakodott, hogy idén bemutatkozik a The Last of Us folytatása, nem kell búslakodnia, hiszen a Days Gone személyében garantált pótlékot kap. A játékot a Syphon Filter-sorozat is jegyző Sony Bend csapata készíti.

E3 2016: A harmadik galériafrissítés

Úgy záporoznak felénk a képek az idei expóról, hogy elő kellett vennünk az esernyőt - sebaj, összeszedtük mindet! A mai szórásba többek közt a CoD: Infinite Warfare, a Ubisoft friss üdvöskéi, a Gran Turismo Sport és az új Zelda került be.

E3 2016: Days Gone bejelentés

A Syphon Filter új része helyett egy teljesen új játékon dolgozik a Sony Bend csapata. A Days Gone egy posztapokaliptikus kaland lesz, amiben a játék főhőse a mindennapos túlélésért küzd a zord környezetben.

E3 2016: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Szűk másfél óra, és kezdetét veszi az E3 egyik legjobban várt konferenciája, a Sony-sajtótájékoztató. Idén sem bírtam ki, hogy ne maradjak fent, és ha már így alakult, liveblogolok is. Tarts velem!