Days Gone PC, PS4

Új posztapokaliptikus kaland a Sonytól.

Days Gone - videón az ellenségtípusok

Folytatódott a Days Gone világát bemutató videósorozat, a Bend Studio jóvoltából a zombik típusait vehetjük szemügyre. A freakerek nem szende lények, és eltérő taktikát kell alkalmaznunk, ha szembetalálkozunk velük.

Days Gone - a végtelen utakat szelve

Folytatódik a Days Gone világát bemutató videósorozat. A második rész a veszélyekkel teli autópályákra, autóutakra koncentrál, illetve motorunkra, amit többek között fejleszthetünk is.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2019-ben

Vége az ünnepi uborkaszezonnak, a kiadók és fejlesztők január közepe óta ontják magukból az újabb és újabb játékokat. Lássunk húsz címet, amivel mindenképpen játszanod kell idén!

Magyar felirattal érkezik a Days Gone

Háromrészes videósorozatot indított a Sony, amely a Days Gone emlékezetes helyszíneit mutatja be - az első részben a sűrű és veszélyes vadonról hull le a lepel. Ezenkívül lehullt a lepel a gyűjtői és a különleges kiadásokról is.

A Saber multit csinált volna a Days Gone-hoz

Egy friss interjúból kiderült, hogy a Saber Interactive anno megkereste a Sonyt egy ötlettel. A fejlesztő szívesen besegített volna a Days Gone fejlesztésébe, mégpedig a multiplayer komponens elkészítésével. Nem lett belőle semmi.

Április végére csúszott a Days Gone

Úgy néz ki, mégsem jelenik meg jövő februárban a Sony nyitott világú zombis játéka. A fejlesztő több időt tölthet a Days Gone polírozásával, leghamarabb csak április végén játszhatunk vele.

Idén elmarad a PlayStation Experience

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden megerősítette, hogy idén nem rendezik meg az éves PlayStation Experience rendezvényt. Az úriember szerint nehéz döntést hoztak, de a projektjeik egyszerűen még nem állnak készen.

Minden rezdülésünkre reagál a Days Gone világa

A Gamereactor még az E3-on interjúvolta meg a Sony Bend Studio munkatársát, Eric Jensent, aki elárulta, hogy a jövő februárban boltokba kerülő Days Gone-ban a cselekedeteink hatással lesznek a játék teljes világára.

E3 2018: Days Gone - így számolj le a hordával

A Days Gone nyitott világában ezernyi a látnivaló és a teendő, így a Sony tegnap újra demózta egy kicsit a Bend Studio alkotását. Rendszeresen előfordul, hogy egy nagyobb zombihorda állja az utunkat, amit fel kell oszlatnunk valahogy.

E3 2018: Days Gone - tíz perc fegyverropogás

A Bend Studios illetékesei nem jöttek üres kézzel a Sony E3-as műsorába a múlt éjjel. Egy komplett küldetést nézhetünk végig a Days Gone-ból, a módszerekkel nem finomkodtak a srácok, végiglövöldözik az egész missziót.