Red Dead Redemption 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott minden idők egyik legjobb vadnyugati kalandja.
Típus:

Újabb látnivalókon a PC-s Red Dead Redemption II

Jövő héten számítógépekre is befut a Red Dead Redemption II, ennek apropóján pedig újabb látnivalókat kaptunk az átiratból. Befutott a launch trailer, és néhány screenshotot is megcsodálhatunk.

Red Dead 2 - mennyivel lesz szebb a PC-s verzió?

Nos, biztosan még nem tudjuk, de a legutóbbi PC-s előzetesben szereplő tájakat a Cycu1 nevű YouTuber felkereste a játék konzolos verzióiban is, hogy aztán egy érdekes összehasonlítóvideót készítsen.

Red Dead Redemption 2 - itt az első PC-s trailer

Érkezett egy nyúlfarknyi, egyperces előzetes a Red Dead Redemption folytatásának nemrég megerősített PC-s változatáról, ami a gyönyörű vadnyugati hangulat mellett a játék festői tájait is megvillantja. Mindezt 4K-ban, 60fps mellett.

Befutottak az első képek a PC-s Red Dead II-ről

Mától lehet előrendelni a PC-s Red Dead Redemption II-t a Rockstar Games Launcheren keresztül, így nem meglepő, hogy a csapból is a játék folyik. A gépigény után befutottak az első screenshotok is az új kiadásról.

Red Dead Redemption II - befutott a gépigény

Múlt héten végre megtörtént, amire annyian vártunk, és a Rockstar PC-re is bejelentette a Red Dead Redemption folytatását. Az imént befutottak a hivatalos rendszerkövetelmények is.

Novemberben jön a PC-s Red Dead Redemption 2

Hivatalos: egy hónap múlva, november 5-én PC-re költözik a Red Dead Redemption 2. A hirtelen bejelentés mellett a Rockstar Games elárult néhány részletet a számítógépes változat extra tartalmairól is.

Red Dead Redemption 2 - ne várjunk offline DLC-re

Nem valószínű, hogy egyjátékos DLC-vel bővül majd a Red Dead Redemption 2. A Rockstar csapata minden erőforrást az online mód kikupálására és annak bővítésére szentel.

Red Dead Redemption 2 - tényleg jön PC-re is?

Számtalan pletyka után ezúttal kézzel fogható bizonyíték is van rá, hogy jó eséllyel hamarosan végre lehull a lepel a Red Dead Redemption folytatásának régóta várt PC-s kiadásáról.

Red Dead Online - érkeznek a specialisták

A jövő héten esedékes Frontier Pursuits frissítés során a játékosok többféle szerep közül válogathatnak majd a Red Dead Redemption II online világában. Az újdonságokról most egy friss trailer is érkezett.

Take-Two: jön a fotórealisztikus játékok kora?

A GTA és a Red Dead Redemption mögött álló vállalat ügyvezető igazgatója szerint a next-gen konzolokkal tényleg olyan látványt alkothatnak a fejlesztők, ami vetekedni fog a valósággal.