Red Dead Redemption 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott minden idők egyik legjobb vadnyugati kalandja.
Típus:

Brit toplista: élen nyitott a Red Dead Redemption 2

A GfK számai alapján a dobozos Red Dead Redemption 2-ből kétszer annyi fogyott, mint az elődjéből 2010-ben. A FIFA 19 első heti eladásait nem sikerült túlszárnyalni a Rockstar játékának, de ez most elég volt az első helyhez.

Újabb nyomok a PC-s Red Dead Redemption 2-ről

Két nappal korábban Xbox One-on és PS4-en egyaránt elrajtolt a Rockstar Games alkotása, mely olyan részletességgel mutatja be a vadnyugat világát, mint játék még soha. Úgy néz ki, hogy a PC-s játékosok számára is van némi remény.

RDR 2 - csinos bónuszt kapnak a Houser-tesók

Az iparági elemzők azt jósolják, hogy a Red Dead Redemption 2 hatalmas siker lesz, így a Rockstar fejesei körülbelül 538 millió dolláros prémiumot kapnak idén. A hatalmas összeg java része az alapítókhoz, azaz a Houser-tesókhoz kerül.

Megjelent a Red Dead Redemption 2

Egyes magazinok új hivatkozási alapként tekintenek tesztjeikben a Rockstar vadnyugati játékára. Bizony, a nyitott világú műfaj új királyt avat a mai napon, hiszen a boltokba került a Red Dead Redemption 2. Íme, az első órák!

Red Dead Redemption 2 - tabletre dobható a térkép

Saját társalkalmazással fog elrajtolni a napokban a Rockstar Games vadnyugatos alkotása. Az app úgy fog szolgálni főszereplőnk számára, mint egyfajta térkép és napló, melyben a legtöbb érdekességet és fontos információt is megtalálhatjuk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év egyik, hanem a legjobban várt játékát kaparinthatjuk meg a héten, végre boltokba kerül ugyanis a Red Dead Redemption 2. Persze akkor is lesz mivel játszanod, ha nem fekszik a western.

Lebukott a PC-s Red Dead Redemption 2?

Egy európai kiskereskedő szellőztette meg a Red Dead Redemption 2 PC-s verziójának érkezését. A hasonló spekulációknak se szeri, se száma, de esetünkben a svéd Media Marktról van szó. Eszerint jövőre érkezik a port.

Akkor most milyen a Rockstar Northnál dolgozni?

Ideje beszélni arról, ami az elmúlt két hétben leginkább foglalkoztatta a szaksajtót. A hírek szerint a GTA V és a Red Dead Redemption 2 fejlesztőjénél aggasztóak a munkakörülmények, és nem ritkák a 100 órás munkahetek sem.

Launch traileren a Red Dead Redemption 2

A távolban lódobogás hangzik fel, mindenki jajveszékelve menekül, a Dutch-banda az ajtót veri, Arthur Morgan pedig már a küszöbön; ideje felnyergelni, pár nap múlva érkezik a Red Dead Redemption 2!

Két lemezen érkezik a Red Dead Redemption 2

Minden jel szerint a Red Dead Redemption 2 egyike lesz azon kevés játéknak, melynek doboza egynél több lemezt rejt. Ez nem csoda, hiszen 105 GB-nyi adatot telepít a vadnyugati cím. Egyébként ma érkezik a launch trailer.