Red Dead Redemption 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott minden idők egyik legjobb vadnyugati kalandja.

Amerikai toplista: a csúcson a Red Dead 2

Felemás hónapon van túl az amerikai játékpiac az NPD Group legfrissebb jelentése szerint. A legkelendőbb játék - minden meglepetés nélkül - a Red Dead Redemption 2 lett, míg a konzoloknál a Switch győzedelmeskedett.

Ez lenne a Red Dead Redemption 2 PC-s verziója?

Noha a Red Dead Redemption 2 hivatalosan csak PS4-re és Xbox One-ra elérhető, felkerült a netre az állítólagos PC-s verziót bemutató videó. Könnyen lehet, hogy átverés az egész, ám attól még elég profi és hihető munka.

Red Dead Online bétateszt

A vadnyugat teljesen kiszámíthatatlan a Red Dead 2 többjátékos szegmensében, és pont ez benne a jó. Nem tudhatod, mikor támadnak hátba, vagy zsebelnek ki más játékosok – bőven elég, ha emiatt, és nem az elszállt árak miatt aggódunk.

Brit toplista: ismét élen a Red Dead Redemption 2

Ráfordultunk a karácsony előtti utolsó hetekre, és ez bizony a szigetország játékeladási listáján is nyomot hagyott, hiszen ismét ismerős játékok szerepelnek a legjobb három között.

Megjöttek a mikrotranzakciók a Red Dead Online-ba

A legújabb frissítéssel élesedtek a mikrotranzakciók a Rockstar westernjátékának multiplayerében. Ezentúl már valódi pénzért is vásárolhatunk prémium ingame valutát, azaz aranyrudat, igaz, most ingyen is hozzánk vágnak párat.

Egyelőre nem jön Switchre a Red Dead 2

A Nintendo mindenképpen szeretné növelni a third-party fejlesztőktől származó játékfelhozatalát a Switchen, de a Red Dead Redemption 2 különleges eset, hiszen már jóval hibrid konzol híre előtt elkezdték fejleszteni.

Brit toplista: hatalmasat rajtolt az új Smash Bros.

Pénteken került boltokba a Super Smash Bros. Ultimate, és a várakozásoknak megfelelően remekül startolt: nemcsak a Switch legjobb nyitányát hozta össze, de a sorozaton belül is rekorder.

Red Dead Online - barátságosabb lett a gazdaság

Aki betért a Red Dead Redemption 2 online szekciójának egyik üzletébe, annak hamar leeshetett az álla az árak láttán. A Rockstar szerencsére már orvosolta a dolgot, így nemcsak olcsóbban vásárolhatunk, több zöldhasút is kapunk.

TGA 2018: A God of War lett az év játéka

A nagy hírkavalkád végén emlékezzünk meg a nyertes videojátékokról is, hiszem mégiscsak egy díjátadóról van szó. Az év játéka a God of War lett, amely megelőzte a Red Dead Redemption 2-t is. A TGA nagy vesztese a Spider-Man.

Red Dead Online - javítják a gazdaság egyensúlyát

Aki játszott az egyelőre csak bétastádiumban lévő Red Dead Online-nal, annak feltűnhetett, hogy a csinosabb kozmetikai cuccokért komoly vagyonokat kell kifizetni. A Rockstart bejelentette: balanszolni fogják a játék gazdasági rendszerét.