Red Dead Redemption 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott minden idők egyik legjobb vadnyugati kalandja.
Típus:

Saját ruhakollekciót kapott a Red Dead 2

Ilyen szerkóban még mi is elgondolkodnánk azon, hogy postakocsik kirablásának szenteljük az életünket. A Red Dead Redemption 2 saját, meglepően ízléses ruhakollekciót kapott a Barking Ironstól.

Nézzünk bele a Red Dead Online bétájába!

A Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition tulajdonosai tegnap óta nyúzhatják a Red Dead Online bétáját, mától pedig azok is csatlakozhatnak, akik az első napon vásárolták meg a játékot. Lássunk egy kis ízelítőt hozzá!

Red Dead - utalás az Undead Nightmare 2-re?

A Red Dead Redemption 2 hatalmas világa vérbeli Rockstar-címhez méltóan egy halom utalást és easter egget tartogat. Az egyik ilyen apróság azonban mintha az első felvonás zombis DLC-jére emlékeztetne.

Brit toplista: csak a negyedik a Battlefield V

A dobozos eladások alapján kiábrándítóan rajtolt a Battlefield V, igaz, szinte mérget vehetünk arra, hogy a digitális példányokkal együtt már rózsásabb a helyzet. A brit toplistán ez most egy negyedik helyre volt elég.

Holnap rajtol a Red Dead Online bétája

Tessék, csak sírnunk kellett reggel: a Rockstar az imént megerősítette, hogy holnap veszi kezdetét a Red Dead Online bétatesztelése. Fokozatosan engedik majd be a játékosokat a szerverekre, mondjuk a menetrendet!

Hol van már a Red Dead Online?

Ha a Take-Two korábbi állításait vesszük alapul, akkor ezen a héten kellene élesednie a Red Dead Online bétájának, de még a pontos dátum sem ismert. Szerencsére néhány tesztelő már játszik vele a szivárgások alapján.

Amerikai toplista: az élen a Black Ops 4

Az amerikai játékpiac októberi teljesítményét taglaló NPD-jelentés szerint a legkelendőbb cím a Call of Duty: Black Ops 4 volt, ami a Red Dead Redemption 2-t utasította maga mögé. A hardvereknél még mindig a PS4-ből fogyott a legtöbb.

Brit toplista: megtörtént a trónfosztás, Spyro az élen

Három egymást követő hét után véget ért a Red Dead Redemption 2 uralkodása, Spyro ezúttal nem kegyelemezett senkinek sem; nemcsak a Rockstar Games alkotását taszította maga mögé, hanem több vadonatúj címet is.

Itt vannak a Golden Joysticks Awards győztesei

A Fortnite és a God of War vitte a prímet az idei Golden Joystick díjátadón, de azért születtek meglepetések is! Életműdíjat kapott a Dark Souls atyja, Hidetaka Miyazaki, és kiderült, hogy a Cyberpunk 2077-et várjuk a legjobban.

Brit toplista: ismét vezet a Red Dead Redemption 2

Úgy látszik, hogy jócskán melléfogott Arthur Morgan, a Red Dead Redemption 2 főszereplője, amikor azt mondta, hogy „tolvajok vagyunk egy olyan világban, amely nem kér belőlünk többé". Ismét az élen zárt a Rockstar Games alkotása.