Red Dead Redemption 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott minden idők egyik legjobb vadnyugati kalandja.
1584954000

Brit toplista: a Doomot is előzte az Animal Crossing

Ahogy megjött a tavasz, hozta magával a nagyobb érdeklődésre számot tartó címeket is. A brit toplista számai alapján háromszor annyi játék kelt el az elmúlt héten, mint előtte, a listát pedig a Nintendo új Animal Crossingja vezeti.
1581422400

Tilt Shift-videón a Red Dead Redemption 2

Az új videón Arthur Morgan világa a miniatúrák birodalmába csap át: mintha a legendás vadnyugati helyszínek egy városépítős stratégiai játék pályáivá alakulnának át a speciális effektnek köszönhetően.
1580888308

Távozik a Rockstar Games egyik alapítója

Dan Houser nemcsak alapítója volt a Rockstar Gamesnek, hanem executive producere és írója is számos sikercímüknek. A Red Dead Redemption II után szabadságra ment, most pedig távozik is a vállalattól.
1579863655

Red Dead Redemption II - felpörgött a PC-s eladás

A Superdata legutóbbi felmérése szerint nagyon jót tett a PC-s Red Dead Redemption II-nek, hogy Steamen is elérhetővé vált, decemberben ugyanis simán megduplázta az eladásait a játék.
1576519200

Konzolokra is eljutnak a Red Dead II PC-s extrái

PlayStation 4-en már elérhetőek, Xbox One-ra pedig januárban futnak be a Red Dead Redemption II PC-s változatának extrái. Itt persze nem a grafikai újdonságokra kell gondolni, hanem a tartalmi kiegészítésekre.
1575035940

Red Dead Redemption II teszt (PC)

Több mint egy év kétségekkel teli várakozás után végre PC-n is megjelent a Rockstar Games vadnyugaton játszódó alkotása. Megnéztük, hogy mit tud a PC-s port, mire érdemes számítani, és hogy tényleg mérföldekkel szebb-e a grafika.
1575034200

Red Dead Online - ingyenes szeretetcsomag PC-n

Nem volt zökkenőmentes a Red Dead Redemption II PC-s startja, de a Rockstar megtesz mindent azért, hogy kibékítse a cowboyokat. A következő frissítéssel jókora ajándékcsomagot kapnak a Red Dead Online játékosai.
1574931600

Red Dead II - december 5-től Steamen is

Eddig is tudtuk, hogy hamarosan Steamen is tiszteletét teszi a Rockstar Games nagy sikerű westernjátéka, a pontos dátumot azonban csak most tudhattuk meg. December 5-től már itt is beszerezhetjük a Red Dead Redemption II-t.
1573837200

Elnézést kér a Rockstar a Red Dead II PC-s hibáiért

Persze ezzel sokra nem megyünk, azzal viszont igen, hogy a hibák elismerése mellett a javításokba is rengeteg munkát fektet a Rockstar Games csapata, így hamarosan remélhetőleg mindenki zökkenőmentesen cowboykodhat.
1573214400

115 millió példánynál jár a Grand Theft Auto V

Remek negyedévet tudhat maga mögött a Take-Two, amelyben vastagon közrejátszott az is, hogy még mindig remekül teljesítenek a Rockstar játékai. Nem csak az online szekcióból dől a pénz, maguk a játékeladások is pörögnek.