Red Dead Redemption 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott minden idők egyik legjobb vadnyugati kalandja.
Típus:

Brit toplista: ismét élen a Red Dead Redemption 2

Ráfordultunk a karácsony előtti utolsó hetekre, és ez bizony a szigetország játékeladási listáján is nyomot hagyott, hiszen ismét ismerős játékok szerepelnek a legjobb három között.

Megjöttek a mikrotranzakciók a Red Dead Online-ba

A legújabb frissítéssel élesedtek a mikrotranzakciók a Rockstar westernjátékának multiplayerében. Ezentúl már valódi pénzért is vásárolhatunk prémium ingame valutát, azaz aranyrudat, igaz, most ingyen is hozzánk vágnak párat.

Egyelőre nem jön Switchre a Red Dead 2

A Nintendo mindenképpen szeretné növelni a third-party fejlesztőktől származó játékfelhozatalát a Switchen, de a Red Dead Redemption 2 különleges eset, hiszen már jóval hibrid konzol híre előtt elkezdték fejleszteni.

Brit toplista: hatalmasat rajtolt az új Smash Bros.

Pénteken került boltokba a Super Smash Bros. Ultimate, és a várakozásoknak megfelelően remekül startolt: nemcsak a Switch legjobb nyitányát hozta össze, de a sorozaton belül is rekorder.

Red Dead Online - barátságosabb lett a gazdaság

Aki betért a Red Dead Redemption 2 online szekciójának egyik üzletébe, annak hamar leeshetett az álla az árak láttán. A Rockstar szerencsére már orvosolta a dolgot, így nemcsak olcsóbban vásárolhatunk, több zöldhasút is kapunk.

TGA 2018: A God of War lett az év játéka

A nagy hírkavalkád végén emlékezzünk meg a nyertes videojátékokról is, hiszem mégiscsak egy díjátadóról van szó. Az év játéka a God of War lett, amely megelőzte a Red Dead Redemption 2-t is. A TGA nagy vesztese a Spider-Man.

Red Dead Online - javítják a gazdaság egyensúlyát

Aki játszott az egyelőre csak bétastádiumban lévő Red Dead Online-nal, annak feltűnhetett, hogy a csinosabb kozmetikai cuccokért komoly vagyonokat kell kifizetni. A Rockstart bejelentette: balanszolni fogják a játék gazdasági rendszerét.

Brit toplista: gyengén nyitott a Darksiders III

Nem sok változás történt ezen a héten a brit toplista élmezejében. Talán csak a Darksiders III bolygathatta volna a névsor állását, de a gyenge nyitóhét után esélye sem volt a FIFA 19, a Red Dead Redemption 2 és a Black Ops 4 mellett.

Gondok a Red Dead Online gazdasági rendszerével

A múlt héten szabadultak rá a játékosok a Red Dead Redemption 2 online módjára, és többen panaszkodtak arra, hogy a megvásárolható elemeket és cuccaink testreszabását elképesztően drágán kínálja a Rockstar.

Saját ruhakollekciót kapott a Red Dead 2

Ilyen szerkóban még mi is elgondolkodnánk azon, hogy postakocsik kirablásának szenteljük az életünket. A Red Dead Redemption 2 saját, meglepően ízléses ruhakollekciót kapott a Barking Ironstól.