The Last of Us: Part II PS4

Ellie és Joel is visszatér a The Last of Us érzelemgazdag folytatásában.
Típus:

E3 2018: Végre mozgásban a The Last of Us: Part II

Megérkezett a The Last of Us: Part II első játékmeneti videója, melyben alaposan megfigyelhetjük mindazt, amitől a Naughty Dog a műfaj egyik legnagyobb mesterének számít.

E3 2018: Itt nézd vissza a Sony konferenciáját!

A Sony hajnali 3-kor tartja az E3-as műsorát, így most a PlayStation 4 közelgő újdonságai kerülnek terítékre. Mérget vehetünk rá, hogy a konzolgyártó erősen rágyúr az exkluzív címekre.

E3 2018: Négy nagy játékra koncentrál majd a Sony

A legutóbbi PlayStation Blogcast vendége volt a Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden, aki többek között a japán óriás E3-as terveiről is beszélt.

Hol tart az Uncharted- és a The Last of Us-film?

Tegnap a Las Vegas-i DICE Summit nevű rendezvényen a Naughty Dog direktora, Neil Druckmann keynote-ot tartott a 10 Cloverfield Lane rendezőjével, Dan Trachtenberggel közösen. Szóba kerültek a filmadaptációk is.

PSX 2017: Infómorzsák a The Last of Us: Part II-ról

Habár a mozgóképes puskaport már ellőtte a Sony a Paris Games Weeken, a PlayStation Experience-en is szenteltek egy panelbeszélgetést a The Last of Us: Part II-nak. A készítők szerint senki sincs biztonságban a folytatásban.

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.

Ezek a játékok ott lesznek az idei PSX-en

A Sony idei utolsó rendezvényére december 8-10. között kerül sor. A konzolgyártó jó néhány különleges bejelentéssel készül, és már most elárult néhány konkrétumot a PlayStation Experience-szel kapcsolatban.

The Last of Us II - újabb bizonyíték a helyszínre

Az erőszakosságán túl elhintett információkat is tartalmazott a The Last of Us második részének nemrég bemutatott új előzetese. A friss részletek szerint ismét megerősítést nyert, hogy a játék Seattle-ben és annak környékén játszódik majd.

The Last of Us: Part II - az erőszakos trailer okai

A Paris Games Weeken látott napvilágot a The Last of Us: Part II közel ötperces bemutatója, ami azon felül, hogy sokak kíváncsiságát enyhítette, némelyeknél ki is verte a biztosítékot.

Öt perc a The Last of Us: Part II-vel

A Sony hallgatott a rajongókra, a Paris Games Weekre ötperces kedvcsinálóval érkezett a The Last of Us: Part II-ből. Gameplayt még mindig nem kaptunk, de így is ülni fog az előzetes, ezt megígérhetjük!