The Last of Us: Part II PS4

Ellie és Joel is visszatér a The Last of Us érzelemgazdag folytatásában.
1594047600

Brit toplista: másodikként rajtolt az Iron Man VR

Szép rajtot vett a múlt héten megjelent Marvel's Iron Man VR, ahhoz viszont nem teljesített elég jól, hogy legyűrje a The Last of Us folytatását, amely zsinórban harmadszor zsebelte be az aranyérmet.
1593615600

The Last of Us: Part II - E3 vs. végleges produktum

Amióta csak létezik az E3, azóta igen komoly zsákbamacska az ott látható bemutatók alapján eldönteni, hogy mit várhatunk egy adott játéktól. Sok cím lett már a downgrade áldozata, vajon ez a helyzet a The Last of Us: Part II esetében is?
1593525600

The Last of Us: Part II - a gitárosok is rápörögtek

Várható volt, hogy a The Last of Us: Part II egyik legötletesebb minijátékára rá fognak pörögni a zenészlelkek, de ennyi feldolgozásra azért nem számítottunk. Ebből is látszik, hogy nem vették félvállról a gitározást a Naughty Dognál.
1593414000

Brit toplista: ismét élen a The Last of Us: Part II

Több érdekességet is hozott magával a legújabb brit játékeladási toplista, az élen azonban még mindig a The Last of Us folytatása tanyázik, hiába estek vissza jelentősen az eladásai a nyitóhéthez képest.
1593324000

Négymillió példánynál jár a The Last of Us: Part II

Az eddigiek alapján nem csak a kritikusoknál tarolt a The Last of Us folytatása, de a kasszáknál is remekelt: az első három nap folyamán 4 millió példányt értékesítettek a várva-várt játékból.
1593178200

The Last of Us: Part II - nincs tervben DLC

A The Last of Us első részét kibővítő Left Behind DLC során jobban is megismerhettük Ellie-t, Neil Druckmann azonban elárulta: a folytatáshoz nem terveznek ilyen sztorikiegészítőt.
1593007200

Shawn Layden: több 12-15 órás AAA-cím kellene

A SIE Worldwide Studios volt elnöke, Shawn Layden tavaly ősz óta most először nyilatkozott a nyilvánosság előtt a Gamelab Live esemény során, ahol többek között arról beszélt, hogy a jelenlegi AAA-játékfejlesztés miért nem fenntartható.
1592812800

Brit toplista: tarolt a The Last of Us: Part II

Megjelent az év egyik legjobban várt videojátéka, amely annak rendje és módja szerint felforgatta a brit játékeladási toplistát. Az Egyesült Királyságban egyelőre a The Last of Us: Part II produkálta a legjobb rajtot idén.
1592755200

The Last of Us: Part II - betiltották a Közel-Keleten

Számos közel-keleti játékos azzal szembesült, hogy a The Last of Us: Part II nem elérhető náluk a PlayStation Store-on. Nem véletlen ez: Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emírségekben betiltották a játékot.
1592571600

Dicsekvős traileren a The Last of Us: Part II

Hosszú-hosszú várakozás után a mai nappal végre mindenki belevetheti magát a Sony jelengenerációs konzoljának egyik legmeghatározóbb hattyúdalába - a The Last of Us: Part II-ba. Most megnézhetjük, hogyan vélekedett róla a sajtó.