The Last of Us: Part II PS4

Ellie és Joel is visszatér a The Last of Us érzelemgazdag folytatásában.
Típus:

TGS 2017: Itt nézd vissza a Sony-konferenciát!

A héten veszi kezdetét a Tokyo Game Show, amit a Sony konferenciája nyit meg - remélhetőleg több érdekes bejelentésre és játékbemutatóra is sor kerül a délelőtt. Az eseményt élőben követheted nálunk!

The Last of Us: Part II - Seattle-be is ellátogatunk?

Egy Reddit-júzer szúrta ki az eddig kiadott concept artok alapján, hogy Seattle lehet a The Last of Us: Part II egyik helyszíne. A készítők persze nem kommentálták a híreket, be kell érnünk a képes bizonyítékokkal.

E3 2017: Hová tűnt a The Last of Us: Part II?

Sokan csalódottak voltak - köztük mi is -, hogy kimaradt a Sony konferenciájáról a The Last of Us folytatása, sőt máshol sem láttunk róla semmit. A játék kreatív rendezője, Neil Druckmann elárulta, miért hagyta ki az E3-at a játék.

E3 2017: A Sony már bemelegít

A Sony már hangolódik a jövő hónapban esedékes idei E3-ra, a konzolgyártó ugyanis kiadott egy rövid teaser trailert, amiben felvezeti, mi mindenre számíthatnak majd a rajongók.

A Westworld sztárja a The Last of Us: Part II-ben

A Naughty Dog játéka többszörösen is kapcsolódik az HBO sorozatához. Először is ott van Westworld írója, Halley Gross, aki a játék forgatókönyvébe is besegít, másrészt az egyik színésznő is csatlakozott a The Last of Us: Part II stábjához.

The Last of Us: Part II - ezért mérges annyira Ellie?

Miután alig kezdődtek el a The Last of Us második részének munkálatai, nagyon sok mindent nem tudunk még a játékról, ez viszont nem tartja vissza a rajongókat a találgatásban. A legnépszerűbb teóriát foglaljuk most össze - spoilerveszély!

A gyűlöletről szól a The Last of Us folytatása

Tegnap bejelentették a The Last of Us folytatását, valamint egy rövid kedvcsináló is érkezett a címből. A fejlesztők a bemutató után megosztottak pár érdekességet a Part II-vel kapcsolatban.

Bejelentették a The Last of Us: Part II-t

A nap legfontosabb híre: leleplezték a The Last of Us folytatását! A PlayStation Experience végét megkoronázta a hír, Joel és Ellie visszatér egy érzelemgazdag történet erejéig. Az első trailer megható és zseniális.