The Last of Us: Part II PS4

Ellie és Joel is visszatér a The Last of Us érzelemgazdag folytatásában.
1592200800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten erős hétnek nézünk elébe, legalábbis az elmúlt időszakhoz képest mindenképpen üdítő az a változatosság, amit a játékmegjelenéseket összegző listánkon látni. Persze azt is tudjuk, hogy a többség mire szavaz majd.
1591946340

The Last of Us: Part II teszt

Hét év után megérkezett a The Last of Us folytatása, mi pedig azon szerencsések közé tartozunk, akik már a megjelenés előtt átélhették Ellie megrázóan kegyetlen történetét. Spoilermentes tesztünkben mesélünk az élményeinkről.
1591860600

Megjött a The Last of Us: Part II launch trailere

Már csak egy bő hét választ el minket a The Last of Us: Part II megjelenésétől, így egyáltalán nem meglepő, hogy a Naughty Dog várva-várt játéka végre megkapta a launch trailerét.
1591365600

The Last of Us: Part II - részletesen a világról

Negyedik részével folytatódik a The Last of Us: Part II-ról szóló fejlesztői naplósorozat, az új epizódban a játék világáról és annak megalkotásáról mesélnek részletesebben a Naughty Dog srácai.
1591197840

Frissítve: The Last of Us: Part II - TV-reklám érkezett

Már csak valamennyivel több mint két hét van hátra a The Last of Us: Part II megjelenéséig, így nem csoda, hogy kis túlzással minden napra jut belőle valamilyen új infó és/vagy videó.
1590764400

Az új PS4-játékoknak már futnia kell a PS5-ön is

Az Eurogamer birtokába jutott dokumentumok szerint a Sony július közepétől már csak úgy hagyja jóvá a PS4-es játékok megjelenését, hogy azok kompatibilisek az év végén boltokba kerülő PS5-tel is.
1590692400

The Last of Us: Part II - mindent a részletekről

Folytatódik a The Last of Us: Part II kulisszák mögé betekintést engedő videósorozata, ahol ezúttal a készítők arról mesélnek, hogy milyen apró részletekre figyeltek oda, hogy még élethűbbnek hasson a játék.
1590652800

A The Last of Us: Part II-ról szólt a friss State of Play

A május 27-i State of Playt kizárólag a The Last of Us: Part II-nak szentelték. A játék rendezője, Neil Druckmann narrálta a több mint húszperces anyagot, amelyben régi és új felvételek mellett Seattle világából is láthatunk valamennyit.
1590577200

Hivatalos The Last of Us-podcast indul

És nem csupán néhány rajongó beszélget majd a Naughty Dog játékáról. A műsorban részt vesz a játék író-rendezője, Neil Druckmann és a két főszereplőt alakító Ashley Johnson és Troy Baker is.
1590498000

The Last of Us: Part II - néhány helyen betiltották

Várható volt, hogy a Sony egyik legjobban várt exkluzív címe explicit tartalma miatt nem lesz a világ minden táján tárt karokkal fogadott vendég. Most azonban az is kiderült, hogy néhány országban konkrétan tiltólistára helyezték.