Resident Evil 2 (remake) PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A klasszikus felújítása egészen az alapoktól.

Resident Evil 2 teszt

Leon S. Kennedy és Claire Redfield épp Raccoon City felé tartanak, de ekkor még nem sejtik, micsoda borzalmak várnak rájuk. Rögtönzött menedékük, a rendőrkapitányság sem tart ki örökké, így meg kell keresniük a kiutat.

Resident Evil 2 - a múlt szemszögéből

A Resident Evil 2 remake-je az eredeti verzió fix kameraállásait a karakterünket követő TPS-nézetre cserélte, melynek köszönhetően teljesen új élmény lett az egész játék. De mi lett volna, ha maradnak az eredeti formátumnál?

Kiszivárogtak a Resident Evil 8 első részletei?

Most, hogy a Resident Evil 2 remake-je a boltokban van, ideje kicsit előretekinteni a jövőben. Egy Capcomhoz közeli megbízható forrás szerint a Resident Evil 8 már fejlesztés alatt áll, sőt, a Resident Evil 3 remake-je is.

Két vállra feküdt a PC-s Resident Evil 2

Egy héttel a megjelenés után máris sikerült a Codex crackercsapatnak feltörnie a Resident Evil 2 PC-s verzióját, pedig az osztrák szupervédelem legfrissebb verziója volt rajta. Úgy látszik, a Denuvo komoly lemaradásban van.

Érdekes statisztikák a Resident Evil 2-ről

Manapság a csapból is a Resident Evil 2 folyik, a Capcom pedig tovább dagasztja a hype-ot, hiszen megosztott pár érdekességet a játékosok szokásairól. Tudtátok, hogy a többség elsőre Leont választotta?

Hárommillió példánynál jár a Resident Evil 2

Remekül nyitott a Resident Evil 2 remake-je. A Capcom bejelentette, hogy az első héten hárommillió példányt szállítottak le a horrorjátékból világszerte. Ezenkívül dátumot kapott az első ingyenes sztori DLC, a Ghost Survivors.

Brit toplista: nagyot futott a Resident Evil 2

Bárcsak minden remake ilyen nagyszerű lenne! A játékosok meghálálták a Capcom odafigyelését, a Resident Evil 2 így a brit üzletek legnépszerűbb videojátéka lett a megjelenése első hetében.

Elképesztően népszerű a Steamen a Resident Evil 2

A Capcom második legnépszerűbb PC-s játéka lett a Resident Evil 2 a Valve rendszerében. A mindössze egy napja megjelent címmel egy időben 65 ezren játszottak, többen, mint bármelyik más Resident Evil-játékkal.

A Netflix TV-sorozatot készít a Resident Evilből

Ma jelent meg a Resident Evil 2 remake-je, és a hype a tetőfokára hágott - ennek eredménye egy élőszereplős előzetes. Emellett lapértesülések szerint a Netflix élőszereplős TV-sorozatot forgat a frencsájz alapján.

Resident Evil 2 - befutott a launch trailer

Közeleg az idő, még egyet kell aludnunk, és máris visszatérhetünk a zombiktól hemzsegő Raccoon Citybe rendet tenni. Az utolsó napra pedig íme, a megjelenése előtti utolsó előzetes a Capcom alkotásáról.