Resident Evil 2 (remake) PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A klasszikus felújítása egészen az alapoktól.

Fél óra a Resident Evil 2 remake-kel

Habár maga a játék csupán 2019-ben jelenik meg, a Capcom mégsem fél megmutatni a Resident Evil 2 remake-jét. A több mint félórás stream során Claire Redfield kalandjait követhetjük.

TGS 2018: Claire az új Resident Evil 2-videóban

Tegnap a Dengeki PlayStation nevű japán magazin streamelt egy kis Resident Evil 2-t, a 12 perces felvétel teljes egészében Claire Redfield kampányára koncentrál. A nőnek még egy kislányra is vigyáznia kell.

TGS 2018: Resident Evil 2 - Ada Wong is színre lép

A Capcom a tokiói kiállításon egy friss előzetest villantott a Resident Evil 2 remake-jéről. A sztorira fókuszáló videóban bemutatkozott a régóta várt Ada Wong is, aki egy vagány napszemüvegben írtja a zombikat.

Resident Evil 2 - mi van a rendőrőrsön kívül?

Tegnap a Capcom egy livestreamben demózta a Resident Evil 2 remake-et. Raccoon City rendőrőrsét már szinte betéve ismerjük a korábbi látnivalókból, de most ellátogatunk az épületen kívülre is.

GC 2018: Resident Evil 2 - Claire is beköszön

A Capcom eddig leginkább Leont mutogatta a Resident Evil 2 főszereplői közül, Claire-t nem igazán, a Gamescom apropóján kiadott látnivalókon azonban már a főiskolás hölgy kapja a főszerepet.

Íme, a Resident Evil 2 remake 900 dolláros kiadása

A Capcom egy meglehetősen furcsa Premium Editiont jelentett be Japánban a Resident Evil 2 remake-jéhez. A 900 dolláros kiadásban egy írógépre hajazó billentyűzetet találunk, és megkapjuk vele a sima gyűjtői csomag összes tartalmát is.

További felújítások érkezhetnek a Capcomtól

A Capcom képviselői egy befektetőknek tartott előadás alkalmával erősítették meg, hogy a jövőre visszatérő Resident Evil 2 után is terveznek további felújításokat, így más régebbi játékok is újrázhatnak majd.

Játékmeneti videón a Resident Evil 2 remake

Az Ani-Com & Games Hong Kong rendezvényén a Capcom bemutatójának során újabb gameplay videót mutattak be a közönség számára a Resident Evil 2 remake-verziójából. Leon régi-új kalandja még mindig remekül fest.

Resident Evil 2 remake - pofás lesz a gyűjtői kiadás

A Comic-Conon külön panelt kapott az idei E3 egyik legkellemesebb bejelentése, a Resident Evil 2 remake. Bemutatkozott a játék 200 dolláros gyűjtői kiadása, és egy-két apróbb újdonságra is fény derült.

E3 2018: A Resident Evil 2 vitte a kritikusok díját

A szavazatokat összesítették, így végre kiderült, melyik játékok voltak a legjobbak az idei E3-on a kritikusok szerint. A show legjobbja a Resident Evil 2 remake-je lett, de a Dreamset is díjazták a legjobb eredeti játék kategóriájában.