Resident Evil 2 (remake) PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A klasszikus felújítása egészen az alapoktól.

30 perces demót kap a Resident Evil 2

Már egészen biztos, hogy demóváltozatot kap az alapoktól újjáépített Resident Evil 2-remake. Az ingyenesen kipróbálható verzió azonban egy különleges megközelítéssel érkezik: csupán 30 percünk lesz a felfedezésre.

A Sekirót várják a legtöbben a Steamen

A From Software közelgő akció-kalandjátéka szerepel a legtöbb játékos steames kivánságlistáján a Resident Evil 2 remake és a Metro: Exodus előtt. A top 10-es listában akad jó pár meglepetés is.

Resident Evil 2 - akcióban Ada Wong

Új látnivalók érkeztek a Resident Evil 2 felújított változatából. Nemcsak Claire-t és Leont láthatjuk újra mozgásban, de Ada Wonggal is futhatunk egy kört, továbbá egy új helyszínt is megnézhetünk magunknak.

Crossoveren dolgozik a PUBG Corp. és a Capcom

Véget ért a 2018-as PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile Star Challenge Dubaiban megrendezett döntője, melynek tiszteletére egy különös videót osztottak meg a PUBG Mobile Twitter-oldalán.

Decemberben demót kaphat a Resident Evil 2?

A hírt egyelőre nem érdemes készpénznek venni, de néhány elég meggyőző kép és videó látott napvilágot, melyek arra utalnak, hogy jövő hónapban demóváltozatot kaphat a Resident Evil 2 remake.

Negyed óra a Resident Evil 2-vel

A Capcom újabb játékmenet-videóval készít fel minket a Resident Evil 2-remake megjelenésére. A több mint 15 percnyi vágatlan akció Claire Redfield és a rusnya licker találkozását is bemutatja.

Resident Evil 2 - új speciális kiadás Európának

Bár nagyon távolinak tűnik a Resident Evil 2 felújított kiadásának megjelenése, a Capcom azért igyekszik jól ütemezve lerántani a leplet a játék különböző kiadásairól. Most éppen az Európának szánt fémdobozos kiadás bukott le.

Resident Evil 2 - videón a Noir és Sheriff skinek

A Resident Evil 2 remake Deluxe-kiadása jó pár egyedi kosztümmel ajándékozza meg a játékosokat. Claire detektívregényekbe illő ízléses Noir felszerelést kap, Leon pedig a The Walking Dead Rickjét is megszégyenítő Sheriff egyenruhát ölt.

Resident Evil 2 - összecsapás a Lickerrel

A Capcom még több látnivalót villantott a Resident Evil 2 remake-jéből. A legújabb videóban Claire Redfieldet láthatjuk akció közben. A sötét folyosókon hamarosan összetűzésbe kerül a játék egyik ikonikus mutánsával, a Lickerrel.

Resident Evil 2 - ilyen lesz a Deluxe-kiadás

A Capcom bejelentette a Resident Evil 2: Deluxe Editiont, amely Észak-Amerikában dobozos formában is elérhető lesz, Európában viszont csak digitálisan. Előbbihez kétoldalas borító is jár Chrisszel és Clairrel.