Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4, XBOXONE

Rebootot kapott a Modern Warfare-sorozat.
1591975800

Mától ismét ingyenhétvégézik a Modern Warfare

Az eddigi legnagyobb ingyenes hétvégéjébe kezdett bele a Call of Duty: Modern Warfare. Aki a Warzone hatalmas csatái után egy kis hagyományos multira vágyik, az a negyedik szezon elejénél nem is találhatna megfelelőbb pillanatot erre.
1591884000

CoD: Modern Warfare - újabb méretes patch érkezett

Ismét egy bitang nagy patch formájában érkezett meg az új szezon a Call of Duty: Modern Warfare-hez. Az xboxos játékosoknak lassan tényleg nem fog már semmi más felférni a konzoljukra a játék mellett.
1591606800

Brit toplista: élre tört a Ring Fit Adventure

Többször láttuk már, hogy a brit dobozos eladásokat mennyire befolyásolja, hogy éppen mi van készleten. Most például a Ring Fit Adventure mutatta meg, hogy volna igény rá, és mivel épp feltöltötték a polcokat, a toplista csúcsáig repült.
1591081200

Késnek az új Call of Duty-szezonok

Az Egyesült Államokban történtek miatt az Activision is úgy döntött, hogy később indítja el a Call of Duty: Modern Warfare, a Call of Duty: Warzone és a Call of Duty: Mobile következő szezonját.
1590996600

Brit toplista: élen a definitív Xenoblade Chronicles

Több érdekes változást is hozott a legutóbbi brit játékeladási toplista, így például a Xenoblade Chronicles: Definitive Edition érkezésével az Animal Crossing: New Horizons három hete tartó uralma is véget ért.
1590487200

Brit toplista: megállíthatatlan az Animal Crossing

Ezúttal sem történt trónfosztás az Egyesült Királyság dobozos játékeladásainak toplistáján. Csupán két új cím került fel az első tíz cím közé, de sem a Maneater, sem pedig a Saints Row: The Third - Remastered nem jutott fel a pódiumra.
1590480000

Call of Duty: Mobile - nem szabadulunk a Gulagból

A Call of Duty: Warzone jókorát csavart a battle royale-formulán a Gulag bevezetésével, hiszen itt minden játékos kaphat egy második esélyt. A börtönzuhanyzók hamarosan megnyílnak a Call of Duty: Mobile játékosai előtt is.
1590307200

Amerikai toplista: erős áprilist hozott a járvány

Habár a kifutó konzolgeneráció miatt nem kellett volna így lennie, a koronavírus-járvány révén rekorderős áprilist zárt az amerikai játékpiac az NPD Group jelentése szerint. Látványosan húztak a hardvereladások is.
1590154200

Modern Warfare - visszatér Captain Price

Alig két hét van hátra a Call of Duty: Modern Warfare harmadik szezonjából, így máris megkezdődött a találgatás: vajon ki lehet a Season 4 új operátora? A legújabb teaser arra utal, hogy egy legendás öreg rókát köszönthetünk újra.
1589868000

Brit toplista: még mindig az Animal Crossing vezet

Ha valaki ránéz a friss brit toplistára, könnyen a déjà vu áldozatának gondolhatja magát. Pedig egyszerűen csak nem történt semmi kirívó a múlt héten, így továbbra is az Animal Crossing ül a csúcson, és a többi helyezésen sem volt komoly mozgás.