Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4, XBOXONE

Rebootot kapott a Modern Warfare-sorozat.
1642773600

Véget érhet a Call of Duty éves megjelenési ciklusa?

Komoly változtatásokat hozhat a Microsoft és az Activision Blizzard dealje. A Bloomberg értesülései szerint a Call of Duty fejlesztőstúdiói szívesen lassítanának a 2005 óta futószalagon érkező széria megjelenési ciklusán.
1642514400

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.
1642093200

A szokásosnál korábban érkezhet az új Call of Duty

Gyakorlatilag nyílt titok, hogy idén ősszel érkezik a 2019-es Modern Warfare folytatása, egy ipari bennfentes szerint azonban a Call of Duty: Vanguard alacsony eladásai miatt az Activision a szokásosnál korábban piacra dobhatja az új címet.
1641232827

Latin-Amerikában játszódik a Modern Warfare 2?

Ha minden igaz, akkor idén az Infinity Ward szállítja majd az aktuális Call of Duty-epizódot, ami a Modern Warfare folytatása lesz. A mindig jól értesült Tom Hendersonnak köszönhetően most rengeteg információ derült ki a játékról.
1637164803

Bobby Kotick is sáros lehet a szexuális ügyekben

A Wall Street Journal azt állítja, hogy az Activision Blizzard CEO-ja, Bobby Kotick is tudott az Activisionnél zajló szexuális visszaélésekről, ráadásul a peres ügyek közül jó néhányat el is hallgatott az igazgatótanács előtt.
1635786037

Morális döntések az új Modern Warfare-ben?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Call of Duty-sorozat következő felvonása a Modern Warfare folytatása lesz, a második epizód pedig több fronton is újdonságot hoz magával. Például morális döntéseinkkel befolyásolhatjuk a játék menetét.
1632913200

Call of Duty: Warzone - átalakul Verdansk

Egy hét múlva megérkezik a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone hatodik szezonja, az eseményeket felvezető előzetes pedig arról árulkodik, hogy kő kövön nem marad majd Verdanskban.
1631685600

Folytatást kaphat a Call of Duty: Modern Warfare

Több forrás is megerősíti, hogy a jövő évi Call of Duty-epizód a Modern Warfare folytatása lesz, amelyben a kolumbiai drogkartellek között kell majd rendet tennünk - természetesen az Infinity Ward tolmácsolásában.
1622221200

Távozott a Modern Warfare írója és dizájnere

Megfogyatkozott az Infinity Ward vezetősége, ugyanis a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare vezető dizájnere és a játék narratív direktora is elhagyta a stúdiót. A páros valószínűleg együtt keres új munkahelyet.
1620633600

Az Activision elhatárolódik Ghost színészétől

A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone népszerű operátorát, Ghostot alakító Jeff Leach agresszív, toxikus és szexista megnyilvánulásai miatt került a napokban a reflektorfénybe. Az Activision emiatt búcsút mondott a szinkronszínésznek.