Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4, XBOXONE

Rebootot kapott a Modern Warfare-sorozat.
Típus:

Call of Duty: Warzone - 6 millió játékos egy nap alatt

Fergeteges startot vett a Call of Duty: Warzone, a Modern Warfare ingyenesen játszható battle royale-mellékhajtása. Az Activision adatai szerint egy nap alatt 6 millió játékos ugrott le Verdansk megtépázott városába.

Bemutatkozott a Call of Duty: Warzone

Bár a szivárgások alapján már elég egyértelmű volt, beigazolódtak a pletykák és a találgatások, battle royale-módot kap a Call of Duty: Modern Warfare, amely önállóan futtatható, free-to-play formában is elérhető lesz holnaptól.

Brit toplista: tarolt a Pokémon Mystery Dungeon

Viszonylag csendes hetet tudhatunk magunk mögött a játékmegjelenések szempontjából, így történhetett tehát az is, hogy a Switch-exkluzív Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX a dobozos eladások élére tört.

Modern Warfare - márciusban jön a battle royale?

Alapesetben nem érdemes túl nagy figyelmet fordítani a játékmódot érintő pletykákra, ám ezúttal egy korábban már megbízhatónak bizonyult forrásból érkezett infó a hivatalos rajt és a közelgő trailerek kapcsán.

Tamagotchival bővül a Modern Warfare

Illetve pontosabban fogalmazva egy Tomogunchival. Tavaly már bejelentette az Activision, hogy hamarosan egy digitális állatkáról is gondoskodhatunk a játékban, és az elképzelés mostanra formát is öltött.

Íme, az idei BAFTA Games Awards jelöltjei

Felsorakoztak az idei BAFTA Games Awards jelöltjei, a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Death Strandinget és a Controlt is alaposan megszórta jelölésekkel. Lássuk a felhozatalt!

Brit toplista: a Two Point Hospital az élre tör

Az Egyesült Királyság dobozos játékeladásainak toplistája viszonylag papírforma szerint alakult, hiszen az eddig népszerű címek továbbra is a csúcson tartózkodnak, azonban az új kihívó, a konzolos Two Point Hospital rögtön az élen debütált.

Brit toplista: megérkeztek Bayonettáék

Habár a dobogón nem történtek változások, így is akadnak érdekességek a brit játékeladási toplistán. A hét újonca a PlayStation 4-re és Xbox One-ra kiadott Bayonetta-Vanquish csomag volt.

Modern Warfare - az Activision nem tűri a szivárgást

A világ egyik legrosszabbul őrzött titka, hogy a Call of Duty: Modern Warfare hamarosan Warzone néven saját battle royale-módot kap. Ennek ellenére az Activision hajtóvadászatba kezdett a szivárogtatók után.

Mennyiért adta az Activision a streamjogait?

Az elmúlt két évben a Twitchen követhettük nyomon az Overwatch vagy a Hearthstone bajnokságait, az Activision Blizzard azonban átvitte a YouTube-hoz a játékait. Vajon mennyit kaptak érte?