Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4, XBOXONE

Rebootot kapott a Modern Warfare-sorozat.
Típus:

Brit toplista: szépen rajtolt a Yakuza-kollekció

Habár több új megjelenésünk is volt a múlt héten, a FIFA 20 és a Call of Duty: Modern Warfare pozícióját egyik cím sem tudta veszélyeztetni a brit játékeladási toplistán. A Yakuza-kollekció férkőzött hozzájuk a legközelebb.

Amerikai toplista: a Dragon Ball vitte a januárt

Az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group közzétette a januári hónapról szóló jelentését. A hónap gyenge számokat hozott, a Bandai Namco azonban örülhet, mert a Dragon Ball Z: Kakarot remekül szerepelt.

Modern Warfare - nyílt titok a battle royale

Eddig is minden jel erre utalt, de most már szinte garantált, hogy hamarosan battle royale-játékmóddal bővül a Call of Duty: Modern Warfare. A legújabb intró mellett a játék átdolgozott menüje is ezt támasztja alá.

Call of Duty: Modern Warfare - Ghost újra színre lép

Igaznak bizonyultak a korábbi találgatások és szivárogtatások, a Call of Duty: Modern Warfare második szezonja többek között a sorozat jól ismert karakterét, Ghostot is visszahozza a többjátékos meccsekbe.

Brit toplista: ismét a FIFA 20 vezeti a toplistát

A látványos meglepetések ezúttal is elmaradtak, azonban történt néhány érdekes változás a brit játékeladási toplistán. A FIFA 20 és a Call of Duty: Modern Warfare például helyet cseréltek, így ismét az EA Sports vihette haza az aranyérmet.

Meglepő módon idén is kapunk Call of Dutyt

Az Activision Blizzard is közzétette a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, egyúttal pedig szót ejtett arról, hogy milyen játékokra számíthatunk tőle az idei évben. Meglepő módon egy új Call of Duty is lesz közöttük.

Modern Warfare - visszatér Ghost és a Rust

Jövő héten megkezdődik a Call of Duty: Modern Warfare második szezonja, így nem hiányoznak majd az új fegyverek, operátorok és térképek sem. Minden jel arra utal, hogy mindegyik kategóriában régi közönségkedvenceket láthatunk viszont.

Brit toplista: ismét élen a Dragon Ball Z: Kakarot

Kifejezetten csendes ez a január a játékmegjelenések szempontjából, ez pedig erősen érezteti a hatását a brit játékeladási toplistán is. Még mindig vezet a Dragon Ball Z: Kakarot.

Platformot váltanak a Blizzard esport-streamjei

Eddig a Twitch adott otthont az Activision-Blizzard esport-eseményeinek, idén azonban a vállalat új megállapodást kötött, mégpedig a rivális YouTube-bal. Mostantól kizárólag itt nézhetjük majd az Overwatch League mérkőzéseit is.

Számszeríjjal erősít a Call of Duty: Modern Warfare

Egy hónap csend után az Infinity Ward visszatért, hogy újabb nyalánkságokkal bővítsék a Call of Duty: Modern Warfare többjátékos módját. Ezúttal egy új fegyverre csaphatnak le a játékosok.