Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4, XBOXONE

Rebootot kapott a Modern Warfare-sorozat.
1619366400

Újabb mérföldkövet lépett át a Call of Duty-franchise

Egészen elképesztő karriert futott be az elmúlt tizennyolc évben a Call of Duty-széria, ami rögtön két elképesztő eredménnyel is büszkélkedhet: ebből az egyik, hogy a frencsájz összesített eladásai elérték a 400 milliót.
1612609200

A Call of Duty hajtotta az Activision számait

Befutott az Activision Blizzard pénzügyi helyzetjelentése is. Kiderült, hogy rekordéven van túl a kiadó, amit nem kis mértékben a Call of Duty-franchise megtáltosodásának köszönhet.
1611147600

Amerikai toplista: a Nintendo vitte a tavalyi évet

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group legutóbbi jelentése, ezúttal pedig a decembert, illetve a teljes tavalyi évet illetően is kaptunk számokat. Generációváltás ide vagy oda, a Nintendónak nagyon jól ment 2020-ban.
1608454800

Modern Warfare - úton a hetedik szezon?

A Call of Duty-széria rossz szokása, hogy a legújabb epizód megjelenésével az előzőévi felvonást teljesen magára hagyják a fejlesztők. Nos, úgy tűnik, a Modern Warfare változtat ezen a trenden.
1607187600

Hárommilliárd dollárral zárta az évet a Call of Duty

A legutóbbi megjelenéseket elnézve talán nem meglepő, de rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött a Call of Duty. Az Activision szerint a sorozat több mint 3 milliárd dollárt termelt az elmúlt tizenkét hónapban.
1606320000

A The Last of Us II volt a Golden Joystick sztárja

Tegnap este került megrendezésre az idei Golden Joystick díjátadó, ahol öt kategóriában is győzött a The Last of Us: Part II, míg a Naughty Dog az év stúdiójának járó díjat vihette haza.
1605366000

Xbox Series X-en már 120 fps-t céloz a Warzone

Habár a Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone legújabb patch note-jai nem tettek erről említést, úgy tűnik, az Infinity Ward játékpárosa is kapott egy kis teljesítménylöketet az új generációra - legalábbis Xbox Series X-en.
1603652400

Tombol a halloween a videojátékokban

Jövő hét szombaton hivatalosan is beköszönt az ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnep, a Halloween, amit a különböző játékok is előszeretettel ünnepelnek meg. Ezekből igyekeztünk most egy csokorba szedni néhány példát.
1603173600

Modern Warfare - rémálom Verdanskban

A Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone világában is beköszöntött a halloween. Mától élőholtak járják majd a holdfényben úszó Verdanskot, de ha igazán rossz napunk van, összefuthatunk akár a texasi láncfűrészessel is.
1602597600

Holnaptól a PC-s Modern Warfare-t is zsugoríthatjuk

A Call of Duty: Modern Warfare játékosai az elmúlt évben már hozzászokhattak, hogy a játék telepítésével a szabad tárhelyük igen tetemes része eltűnik, amire eddig PC-n csak az uninstall volt a gyógyír. Hamarosan azonban ez megváltozik.