Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4, XBOXONE

Rebootot kapott a Modern Warfare-sorozat.
1601388000

Modern Warfare - elindult a hatodik szezon

A mai napon élesedik a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone hatodik szezonja, amely szokás szerint új pályákkal, fegyverekkel, operátorokkal és játékmódokkal pezsdíti fel a lövöldéket. Lássuk, hogy mire számíthatunk!
1600844400

Modern Warfare - Farah és Nikolai is beköszön

Egy hét múlva indul a Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone hatodik szezonja, így nem csoda, hogy befutott az első teaser is. A rövidfilmben a két új játszható operátor, Farah és Nikolai indítják be Verdansk vasútrendszerét.
1600250400

Amerikai toplista: az EA vitte az augusztust

Helyzetjelentett az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group is, az elemzőcég szerint augusztusban az EA sportjátékai voltak a legkeresettebbek. A Nintendo Switch eközben továbbra is szárnyal.
1597492800

Amerikai toplista: a Ghost of Tsushima vitte a júliust

Továbbra is szép számokat produkál az amerikai játékpiac, de míg az összköltés veri a tavalyi évet, és a szoftvervásárlások is nőttek, a hardverek terén már tapasztalható visszaesés. A játékok közt a Ghost of Tsushima aratott az USA-ban.
1596621600

Nem csak a Diablóval készül mobilra az Activision

Az Activision-Blizzard is nyilvánosságra hozta a legutóbbi pénzügyi negyedévének adatait. Növekvő számokkal büszkélkedhetnek, amiből a mobilos piac is kivette a részét, ezért a befektetőknek megerősítették: terveznek a platformmal.
1596520800

Call of Duty: Warzone - berobban az aréna teteje

Befutott a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone ötödik szezonjának hivatalos előzetese, és úgy tűnik, minden eddigi pletyka igaz volt. Megnyílik Verdansk arénája, útnak indul a páncélvonat, és a hagyományos multi is kap pár új pályát.
1596196800

Modern Warfare - befutott az ötödik szezon teasere

Már csupán néhány napig tart a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone negyedik szezonja, így megkapta a saját beharangozóját a következő tartalmi frissítés is. A főszerepbe ezúttal a Shadow Company zsoldosai kerültek.
1595235600

Amerikai toplista: tarolt a The Last of Us: Part II

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group júniusi összesítése, amiből kiderült, hogy a The Last of Us: Part II-ra az USA-ban élő játékosok is előszeretettel fizettek be.
1592211600

Faraghatunk a Modern Warfare méretein

A Call of Duty: Modern Warfare kifejezetten méretesre hízott az elmúlt hónapokban, aminek a játékosok nem igazán örültek. Az Activision most felhívta a figyelmet arra, hogy van lehetőség a finomhangolásra.
1592051400

Amerikai toplista: erős lett a május a járvány miatt

Hiába voltunk híján nagy megjelenéseknek, és hiába tapossuk az aktuális konzolgeneráció utolsó hónapjait, rendkívül erősen sikerült az amerikai játékpiac májusa az NPD Group jelentése szerint.