Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4, XBOXONE

Rebootot kapott a Modern Warfare-sorozat.
Típus:

Amerikai toplista: erős áprilist hozott a járvány

Habár a kifutó konzolgeneráció miatt nem kellett volna így lennie, a koronavírus-járvány révén rekorderős áprilist zárt az amerikai játékpiac az NPD Group jelentése szerint. Látványosan húztak a hardvereladások is.

Modern Warfare - visszatér Captain Price

Alig két hét van hátra a Call of Duty: Modern Warfare harmadik szezonjából, így máris megkezdődött a találgatás: vajon ki lehet a Season 4 új operátora? A legújabb teaser arra utal, hogy egy legendás öreg rókát köszönthetünk újra.

Brit toplista: még mindig az Animal Crossing vezet

Ha valaki ránéz a friss brit toplistára, könnyen a déjà vu áldozatának gondolhatja magát. Pedig egyszerűen csak nem történt semmi kirívó a múlt héten, így továbbra is az Animal Crossing ül a csúcson, és a többi helyezésen sem volt komoly mozgás.

Brit toplista: újra élen az Animal Crossing

Az elmúlt héten több brit áruházhoz is megérkezett a korábban elkapkodott dobozos játékok utánpótlása, ez a vérfrissítést pedig kimondottan jót tett az Animal Crossing: New Horizons eladásainak. Ismét a Switch-exkluzív lett a hét legkapósabb címe.

A next-gen konzolokon is lesz Call of Duty: Warzone

Az Infinity Ward megerősítette, hosszútávú tervei vannak a Call of Duty: Warzone-nal, így a battle royale-játék rajongói biztosak lehetnek benne, hogy nyomhatják az újgenerációs konzolokon is, amint azok megjelennek.

Brit toplista: a FIFA 20 hódította el az első helyet

Az előző heti összesítéskor az Animal Crossing és a FIFA 20 vezette a listát, a helyzet most csak annyit változott, hogy helyet cseréltek. A dobozos játékeladások továbbra is pörögnek, bár a csúcsnak már nem járnak a közelében.

Modern Warfare - méretes frissítés érkezik a mai nap

Érdemes felkészülnie a Call of Duty: Modern Warfare-játékosoknak arra, hogy a mai nap egy méretes letöltést hoz a számukra. A javítást konzolokon rendhagyó módon, két részletben kell leszenvedni.

Brit toplista: ismét vezet az új Animal Crossing

Noha az elmúlt héten már nem pörögtek annyira a játékeladások az Egyesült Királyságban, még mindig átlagon felül teljesít a piac a koronavírus-járvány miatt bezárkózó játékosok miatt.

Kóstolj bele a Modern Warfare multijába!

Ismét ingyenhétvégézik a Call of Duty: Modern Warfare, igaz, némi csavarral: ezúttal csak öt pályát próbálhatnak ki a játékosok, és mindezt a Call of Duty: Warzone kliensén keresztül tehetik meg.

Brit toplista: visszaestek az eladások

A koronavírus és az ezzel járó karantén kimondottan jót tett a játékeladásoknak, a kezdeti lendület azonban most megtört. A komolyabb megjelenések és a Switch-konzolok hiánya látványos visszaesést eredményeztek.