Xbox Series X Xbox

2020-ban vadonatúj konzollal jelentkezik a Microsoft.
1616515200

Nyugdíjazza az Xbox Live nevet a Microsoft

Rövid találgatások után a redmondi cég hivatalosan is megerősítette a The Verge-nek, hogy elbúcsúzik az Xbox Live névtől, és helyette Xbox-hálózat néven fog futni az online szolgáltatásuk.
1615532400

Húsz Bethesda-cím érhető el a Game Passben

A korábbi pletykáknak megfelelően a Microsoft tegnap megtartotta azt a műsort, amelyben a Bethesda felvásárlása kapcsán helyzetjelentett a játékosoknak. Bejelentésből nem volt sok, de megtudtunk egy-két fontos információt!
1613660400

Öt Xbox-játéknál már bekapcsolható az FPS Boost

A Microsoft tegnap élesítette az FPS Boost funkciót, amely egyelőre öt visszafelé kompatibilis Xbox-játéknál kapcsolható be. A fícsör megduplázza, egyes esetekben pedig megnégyszerezi a framerate-et.
1613397840

Így fest majd a böngészős xCloud

A The Verge szerezte meg az első screenshotokat a Microsoft xCloud böngészős verziójáról. A jelek szerint a szolgáltatást már nagyban tesztelik ebben a formában is, hamarosan pedig még több ember számára válhat elérhetővé a próbaváltozat.
1612375200

Elhúzódnak az Xbox Series X készletproblémái

Noha tavaly novemberben még úgy becsülte a Microsoft, hogy áprilisra normalizálódhat a helyzet, és megszűnnek az Xbox Series-konzolok készletproblémái, úgy tűnik, erre egy darabig várnunk kell még.
1611843540

HWSW: Minden várakozást felülmúlt a Microsoft

A várakozásokat felülmúló eredményekről számolt be a Microsoft. A cég növekedését továbbra is a pandémia hatásai segítik, így többek között az otthoni szórakozáshoz használt termékek is jól mentek a negyedévben.
1611392400

Mégsem emeli az Xbox Live Gold árát a Microsoft

A Microsoft visszaszívta a tegnapi bejelentését, és közölte, hogy mégsem emeli meg az Xbox Live Gold árát. Ezzel együtt leszögezte: a jövőben a free-to-play játékok futtatásához nem lesz szükség az előfizetésre.
1610182800

Steam - javult a next-gen kontrollerek támogatása

Szerencsére a Valve-nál is pontosan tudják, hogy rengeteg PC-s játékos használ kontrollert a legkülönfélébb játékokhoz, ezért továbbra is fáradhatatlanul dolgoznak az új generációs eszközök támogatásán.
1608577200

Xbox Game Pass - köszönet a játékosoknak

Egy másfél perces kis videóval búcsúztatja az idei évet az Xbox Game Pass csapata, amiben röviden összeszedték, hogy milyen változások történtek 2020-ban a szolgáltatásban, valamint köszönetet mondtak a játékosoknak a támogatásért.
1608026400

Konzolgyártók a biztonságosabb játékért

A Microsoft, a Nintendo és a Sony közös nyilatkozatot adott ki, amelyben a játékosok biztonságérzetének megóvását, erősítését tűzik ki célul. Három elvet fogalmaznak meg, amelyek mentén tenni fognak ezért.