E3 2017

E3 2017: Még több infó az új Assassin's Creedről

A frencsájznak már szüksége volt egy olyan rebootra, mint amilyen az Assassin’s Creed: Origins lesz. A játék a Ptolemaiosz-kori Egyiptomban játszódik, amely körülbelül 300 évet ölel fel i.e. 332-től kezdődően. A rómaiak már közelednek.

E3 2017: Ilyen lesz a Skyrim Nintendo Switchen

A Bethesda E3-as konferenciáján végre több konkrétumot is hallottunk a The Elder Scrolls V: Skyrim Nintendo Switchre készülő portjáról. A legfontosabb, hogy a játék támogatja az Amiibo-figurákat - itt az új trailer is!

E3 2017: Tovább bővül a The Elder Scrolls: Legends

A The Elder Scrolls-sorozat kártyajátékos kitérője, a The Elder Scrolls: Legends is kiegészül. A Heroes of Skyrim a tervek szerint az új játékmechanikai elemek mellett több mint 150 új kártyát is tartalmazni fog.

E3 2017: Nagyot frissül a Quake Champions

A Bethesda konferenciájáról a Quake Champions sem hiányozhatott, igaz, egy rövid előzetest leszámítva nem sok idő jutott a sorozat gyökereihez visszanyúló free-to-play shooternek.

E3 2017: Lehullt a lepel az új Wolfensteinről

Egy ideje már pletykálták, a Bethesda pedig konferenciája zárásaként be is mutatta a feltámasztott Wolfenstein folytatását, a Wolfenstein II: The New Colossust. Az új epizód októberben jelenik meg.

E3 2017: Dishonored: Death of the Outsider premier

Szeptember közepén fut be a Dishonored-sorozat következő önállóan futtatható felvonása, a Death of the Outsider, amiben egy régi ismerőst, Billie Lurkot irányíthatjuk majd.

E3 2017: Bemutatkozott a The Evil Within folytatása

Szintén a rosszul őrzött titkok egyike volt a The Evil Within folytatása, amit a Bethesda annak rendje és módja szerint be is jelentett az E3-on. A második rész már idén megjelenik.

E3 2017: Októberben jelenik meg a Fallout VR

A Fallout VR-ral már korábban is találkozhattunk, az idei E3-on viszont biztossá vált, hogy októberben mutatkozik be a posztapokaliptikus szerepjáték kizárólag HTC Vive-ra készülő változata.

E3 2017: VR-kiadást kap a Doom

A Bethesda konferenciája a virtuális valósággal indult, így bemutatkozott a Doom VR-ra kihegyezett különkiadása, a Doom VFR, ami HTC Vive-ra és PlayStation VR-ra is elérhető lesz majd.

E3 2017: Itt nézd vissza a Bethesda konferenciáját!

Szerencsére volt időnk kipihenni a Microsoft buliját, így a Bethesda konferenciáját már kipihenten nézhetitek végig. A közvetítés reggel 6-tól indul, és már jó helyen vagy, ha élőben néznéd az új Wolfenstein vagy a The Evil Within bejelentését.

E3 2017: Ennyibe kerül majd az Xbox One X

Az E3-as konferencia végén a Microsoft bejelentette az Xbox One X árát is. A korábbi feltevések igaznak bizonyultak, valóban 499 dollárt kell fizetnünk a november 7-én érkező masináért.

E3 2017: Játékegyveleg a Microsoft konferenciájáról

Az éjszakai Microsoft-konferencia során is rengeteg független fejlesztést és más érdekes címet láttunk Xbox One-ra és Windows 10-re. Megnyugodhattok: kapunk 4K-s Minecraftot is.

E3 2017: Middle-Earth: Shadow of War gameplay

A Monolith a Middle-Earth: Shadow of War továbbfejlesztett Nemesis-rendszerét mutatta be a Microsoft konferenciáján. Nemcsak orkokat toborozhatunk magunk mellé, hanem össze is ugraszthatjuk Mordor seregét.

E3 2017: Bővebben is bemutatkozott az Anthem

Az ígéreteknek megfelelően a BioWare hosszabban is bemutatta a közelgő posztapokaliptikus akció-szerepjátékát, az Anthemet. A nyitott világot kooperatív módban is felfedezhetjük, exoruháink szuperképességeket adnak.

E3 2017: Folytatást kap az Ori and the Blind Forest

Ugyan idő előtt lebukott, így nem volt nagy meglepetés, de örömteli, hogy az elmúlt évek egyik legjobb és legcsodálatosabb kalandja, az Ori and the Blind Forest is folytatást kap.