E3 2017

E3 2017: Visszatér az eredeti Xbox kontrollere

Hamarosan az első Xbox játékaival is játszhatunk Xbox One-on, így itt a remek alkalom arra, hogy egy perifériagyártó visszahozza a Microsoft 2001-es kontrollerét. A Hyperkin megoldása majdnem pontos mása lesz az eredetinek.

E3 2017: Egész héten ingyen játszható a Titanfall 2

A márciusi ingyenes multiplayer hétvége és a demó után ismét ingyenes próbát futhatnak a játékosok a Titanfall második részével. A Respawn Entertainment és az Electronic Arts akciója vasárnapig tart.

E3 2017: Az első galériafrissítés

Három nagy konferenciával a hátunk mögött már összegyűlt egy csokorra való screenshot a közeljövő legígéretesebb játékaiból. Lesz itt Forza Motorsport 7, Wolfenstein II, Anthem, The Evil Within 2 és Metro Exodus is.

E3 2017: Valaki már látta a Battlefront II kampányát

Habár az Electronic Arts nyilvánosan csak néhány snittet mutatott a Star Wars: Battlefront II sztorimódjából, zárt ajtók között 15 percen keresztül demózta a kampány egyik küldetését. Részletek következnek.

E3 2017: A Devolver Digital szokatlan konferenciája

Az E3-ak történetében idén először tartott konferenciát a független játékok forgalmazója, a Devolver Digital. Nos, a kiadó az egész expó elé görbe tükröt állított a maga szürreális bulijával. Még a műsorvezető feje is szétrobbant.

E3 2017: The Elder Scrolls Online - tízmillió játékos

Egyetlen hírrel vagyunk még adósak a Bethesda konferenciájáról, a kiadó-fejlesztőcég ugyanis a The Elder Scrolls Online kapcsán is helyzetjelentett. Az MMORPG már tízmillió játékosnál jár, jönnek is az újabb DLC-k!

E3 2017: Nézzük meg közelebbről az új Xboxot!

Megérkeztek az első nagy felbontású képek az Xbox One X-ről. Kiderül, hogy pontosan mennyivel lett kisebb és könnyebb az Xbox One S-nél, és elemzők segítségével körüljárjuk az ár témáját is.

E3 2017: Friss részletek az Anthemről

Az idei E3-on mutatkozott be a BioWare legújabb címe, az Anthem, ami a The Division és a Destiny által kitaposott ösvényen járva igyekszik majd nagyobb szeletet kiszelni magának a shared world-játékok tortájából.

E3 2017: 9 perc a Resident Evil: Vendettából

Egy hét múlva fut be a Resident Evil-sorozat következő egész estés CGI-mozija, a Resident Evil: Vendetta, ami a közelgő premier alkalmából kapott egy közel 9 perces, hangulatos kedvcsinálót.

E3 2017: Fortnite - éld túl az éjszakát!

Az évek óta készülő Fortnite hamarosan új mérföldkőhöz érkezik, hiszen a következő hónapban a fizetős rajongók már kipróbálhatják az Epic 2011-ben bejelentett bázisépítős, túlélős shooterét.

E3 2017: Visszatérnek a Bethesda fizetős modjai

Vagy valami olyasmi. Bár a cég igyekszik megmagyarázni, hogy a reggel bejelentett Creation Club nem a fizetős modokkal történő kísérletezés következő fázisa, nehéz dolga van, a platform lényege ugyanis pont az, hogy modokat lehet rajta vásárolni.

E3 2017: A Way Out - csak barátokkal játszhatjuk

Az EA Playen mutatkozott be a Brothers: A Tale of Two Sons atyjának új játéka, az A Way Out. A játék szigorúan csak kooperatív módban lesz játszható, sőt most az is kiderült, hogy online matchmaking sem lesz.

E3 2017: Battlefront II - Han Solo Darth Maul ellen

A Star Wars: Battlefront II-vel egyszerűen nem lehet betelni. A legújabb videó még mindig a multira fókuszál: Han Solót irányítva kell megvédenünk Theed palotáját Darth Maul kompániájától.

E3 2017: Ingyenes játékok a Mixer mellé

Ha figyelemmel kísérted a Microsoft tegnap esti konferenciáját, bizonyára észrevetted, hogy a vállalat egyre többet emlegette a Mixer nevű játékstreaming-szolgáltatását. Ha az Xbox-fiókodat összekapcsolod vele, grátisz játékokat kapsz.

E3 2017: Ezt tudja a Gears of War 4 Xbox One X-en

Az esti E3-as Microsoft-konferencián bemutatkozott az erősebb Xbox One X, ami miatt több játék is 4K-s frissítést kap majd. A The Coalition Studio emberei a műsor után meséltek arról, hogy mennyivel tud majd többet a frissített Gears of War 4.