E3 2017

E3 2017: Két új címmel készül a Bethesda?

A Bethesda már kiküldte az E3-as meghívókat a sajtó képviselőinek - ezeken olyan artwork látható, ami azt sugallja, hogy a kiadó két új játékot is bejelent a rendezvény során. Talán az új Wolfensteint és a The Evil Within folytatását?

E3 2017: Tudjuk, mikor kezdődik az EA Play

Hamarosan itt az E3, viszont idén is lesznek olyan kiadók, akik a rendezvény idejében, de attól független eseményen igyekeznek bemutatni megjelenés előtt álló játékaikat. Az EA is így fog tenni, és már tudjuk is, mikor kezdődik az EA Play.

E3 2017: Nagy dobással készül a Nintendo

Kevesebb, mint három hónap van hátra az idei E3-ig, így nem meglepetés, hogy a nagy konzolgyártók egyre több infómorzsát osztanak meg a terveikről. A Nintendo of America elnöke nem is okoz csalódást a rajongóknak.

E3 2017: Izgalmasnak ígérkezik az idei EA Play

Az Electronic Arts idén is az E3-tól független rendezvényen mutatja be az őszi és a jövő évi kínálatát, amelyek között az új Star Wars: Battlefrontot és a vadonatúj Need for Speedet is megtaláljuk majd.

E3 2017: Idén is konferenciázik a Bethesda

Sorozatban harmadszor tart majd konferenciát az E3-on a Bethesda. A kiadó a korábbi évekhez hasonlóan vasárnap bemutatózik, nem is szalasztotta el az alkalmat, hogy beszóljon a Microsoftnak.

E3 2017: Megvan a Microsoft-konferencia időpontja

Kitűzte a Microsoft az idei E3-as konferenciájának időpontját, a cég ráadásul be is újított: a korábbi évekkel ellentétben az expót megelőző vasárnap éjjel rendezik meg a redmondiak sajtóeseményét.

E3 2017: Idén bárki bemehet majd az E3-ra

Az expó történetében először publikus lesz az E3. A méregdrága jegyek száma korlátozott természetesen, aki azonban le tud csapni egyre, kötetlenül hozzáférhet majd a kiállított játékokhoz és más eseményeken is részt vehet.

E3 2017: Idén is távol marad az Electronic Arts

Az Electronic Arts idén is lemond az E3-as jelenlétéről, és helyette újra megrendezi az EA Play nevű rendezvényt Los Angelesben. Természetesen pont az expó előtt tartja a saját konferenciáját és bemutatóját a kiadó.