E3 2017

E3 2017: Szeptemberben jön a Project CARS 2

Lassan ráfordulunk az idei E3-ra, már az expó előtt sűrűsödnek a trailerek és bejelentések. A Bandai Namco és a Slightly Mad Studios is elérkezettnek látta az időt, hogy lerántsa a leplet a Project CARS 2 megjelenési dátumáról.

E3 2017: Befutott a Vampyr expós előzetese

Dr. Jonathan Reid. Híres sebész, aki az első világháborút is megjárta, és esküt tett arra, hogy életeket ment. Nem mellesleg pedig vámpír, így a túléléséhez elengedhetetlen a vérszívás.

E3 2017: Kihagyja az E3-at a Death Stranding

Hideo Kojima feltűnik ugyan Geoff Keighley E3-as műsorában, de a Death Stranding maga kihagyja az expót. A mester egy új teaser kép társaságában kért elnézést a rajongóktól.

E3 2017: Itt a The Golf Club 2 előzetese

Ezennel megnyitjuk az expós kedvcsinálók sorát, a The Golf Clube 2-be most újra belenézhetünk az E3 kapcsán. Az HB Studios szimulátora a hónap végén landol a boltokban.

E3 2017: A Microsoft hangol az Xbox-bemutatóra

Most már tényleg csak napok választanak el minket az idei E3 rajtjától, így nem meglepő, hogy a Microsoft is megkezdte a ráhangolódást a számára különösen fontos eseményre. A fókuszban természetesen a Project Scorpio lesz.

E3 2017: Új címet mutat be a Ubisoft

A francia kiadó egy teaser videót adott ki, amely bemutatja, milyen játékokkal készül az idei expóra. Az új Assassin's Creed és a Far Cry mellett ott lesz a The Crew 2, valamint egy rejtélyes vadiúj IP is.

E3 2017: A Shenmue III is kihagyja az E3-at

Az új Beyond Good & Evil mellett a Shenmue III is kihagyja az E3-at, ezt a fejlesztők a legutóbbi videónaplójuk közzétételekor erősítették meg. Azt továbbra sem tudni, hogy pontosan mikor jelenik meg a játék.

E3 2017: Kihagyja az új Beyond Good & Evil

Michel Ancel szerint biztosan kihagyja az idei E3-at az új Beyond Good & Evil, ugyanakkor az úriember azzal nyugtatta a rajongóit, hogy gőzerővel dolgoznak a játékon, és az év folyamán meg is mutatnák majd.

E3 2017: Saját eseményt szervez a Devolver Digital

A Bethesda, Electronic Arts és a Ubisoft után egy kisebb csapat, a Devolver Digital is úgy döntött, hogy kicsit különcködik és saját E3-as showt tart. Hogy mikor és mit hoznak magukkal, egyelőre nem tudni.

E3 2017: A Sony már bemelegít

A Sony már hangolódik a jövő hónapban esedékes idei E3-ra, a konzolgyártó ugyanis kiadott egy rövid teaser trailert, amiben felvezeti, mi mindenre számíthatnak majd a rajongók.

E3 2017: Nem lesz ott a Halo 6 az E3-on

El kell keserítenünk azokat, akik a Halo-sorozat következő felvonására vártak az E3-on: Brian Jarrard, a játékok kommunikációs menedzsere árulta el, hogy bár lesz bejelentés a sorozattal kapcsolatban, az nem az új epizódhoz fog kapcsolódni.

E3 2017: A Nintendo idén sem változtat

A kiotói vállalat megosztotta nagyközönséggel az E3-as terveit. A Nintendo ezúttal sem tart konferenciát, helyette minden nap streamel valamit. Számunkra a június 13-i Spotlight közvetítés lesz az érdekes.

E3 2017: Idén is lesz PC Gaming Show

A tavalyi E3-as PC Gaming Show nem sikerült a legjobbra, de a szervezők ígérik, tanultak a hibákból, és az idei műsor minden tekintetben mozgalmasabb és izgalmasabb lesz.

E3 2017: Megvan a Sony-konferencia dátuma

A konzolgyártó már szétküldte a meghívókat a sajtó képviselőinek, így biztosra tudjuk, hogy a Sony E3-as sajtótájékoztatójára június 13-án, magyar idő szerint hajnalban kerül sor. A korán kelők és későn fekvők előnyben!

E3 2017: Az Oculus is kihagyja a rendezvényt

Az Oculus Rift gyártója nem állít standot az idei E3-on. A cég három év után először hagyja ki az expót, és egyelőre nem is indokolta meg, hogy miért döntött így. Ennek ellenére később számíthatunk tőlük bejelentésekre.