E3 2017

E3 2017: Leleplezték a Life is Strange előzményét

Beigazolódtak a pletykák a Life is Strange előzményét illetően, most hivatalosan is bemutatkozott a háromrészes Before the Storm, aminek az első epizódja augusztusban jelenik majd meg.

E3 2017: Novemberben érkezik a Crackdown 3

Nagyon régóta nem hallottunk semmit a Crackdown harmadik részéről, de az idei E3-on ismét megmutatta magát a játék. A sorozat harmadik felvonása november elején mutatkozik majd be.

E3 2017: Sea of Thieves - horgonyt fel!

A Sea of Thieves sem az új játékok sorát gyarapította az idei kiállításon, de a tartalmas bemutató végén legalább kiderült, hogy jövő év elején hajózhatunk majd ki legénységünkkel.

E3 2017: Idén végre megkapjuk a Cupheadet

Három évvel ezelőtt mutatkozott be a Max Fleischer és a Disney rajzfilmjei által ihletett Cuphead, ami megannyi halasztás után, úgy néz ki, most szeptemberben végre tényleg megjelenik.

E3 2017: Augusztusban jelenik meg a Tacoma

Komoly csúszás után ismét megjelenési dátumot kapott a Gone Home mögött álló csapat sci-fi űrkalandja, a Tacoma. A játék a mostani tervek szerint augusztus elején mutatkozik majd be.

E3 2017: Tavasszal fut be a State of Decay 2

A tavalyi E3-on mutatkozott be az Undead Labs túlélőhorrorjának, a State of Decaynek a folytatása, ami a mai konferencián nemcsak új trailert, de megjelenési időpontot is kapott.

E3 2017: Traileren az Assassin's Creed: Origins

A Ubisoft egyik legrosszabbul őrzött titka volt a vadonatúj Assassin's Creed-játék, amiről gyakorlatilag már minden érdemi információ kiszivárgott a hivatalos bejelentés előtt.

E3 2017: Készül a harmadik Metro-játék

Végül csak igaznak bizonyultak a tavaly őszi pletykák, és a Deep Silver a 4A Games csapatával karöltve tényleg gőzerővel dolgozott a Metro-sorozat harmadik felvonásán. Bemutatkozott a Metro Exodus.

E3 2017: Bejelentették a Forza Motorsport 7-et

Idén sem maradunk Forza-játék nélkül, a Turn10 ugyanis hivatalosan is megerősítette, hogy október elején debütál a sorozat hetedik számozott epizódja PC-re és Xbox One-okra.

E3 2017: Bemutatkozott az Xbox One X

Ahogy az várható volt, a Microsoft már az E3-as konferenciája legelején bemutatta a Project Scorpiót, ami világszerte november 7-én jelenik meg, Xbox One X néven. A konzol a várakozásoknak megfelelően 499 dolláros áron kerül forgalomba.

E3 2017: Microsoft konferencia - LIVEBLOG

Remélhetőleg már mindenki testileg-lelkileg felkészült az Xbox Scorpio leleplezésére. A Microsoft bemutatójáról természetesen élőben blogolunk nektek, miközben véleményezünk és esélyeket latolgatunk. Ne maradj ki!

E3 2017: Itt nézd vissza a Microsoft konferenciáját!

A bemelegítésnek vége! A neves gyártók közül a Microsoft nyitja sort ma 23 órakor, ráadásul rögtön konzolbemutatónak örülhetünk, hiszen teljes valójában lelepleződik a Project Scorpio! Itt érdemes követni a közvetítést!

E3 2017: Forza Motorsport 7-bejelentés jön

Az IndianNoob szerzői megint nem bírnak magukkal: az Ori and the Will of the Wisp-pletyka után a Forza Motorsport 7-ről mutattak be pár alacsony felbontású screenshotot. A Turn 10 alkotása is a Microsoft showján tűnik fel.

E3 2017: Biztos tipp az Xbox Scorpio áráról

Még pár óra hátra van a Microsoft konferenciájáig, de Geoff Keighley, a YouTube Live és a The Game Awards atyja úgy sejti, hogy 499 dollárt kell leszurkolnunk a bivalyerős masináért. Pont ennyivel startolt az Xbox One is.

E3 2017: Battlefront II - mikrotranzakciók lesznek

Habár az új tartalmak ingyenesek lesznek a Star Wars: Battlefront II-höz, azért költhetünk majd pénzt a játékra, ha nagyon szeretnénk: a fejlesztők szerint a mikrotranzakciókkal az előrehaladásunkat gyorsíthatjuk meg.