E3 2017

E3 2017: Bemutatkozott az EA szupercsapata

Új csapatot hozott létre az Electronic Arts, a tegnap bemutatkozott SEED feladata az lesz, hogy úttörő technológiákkal kísérletezzen a jövő játékélménye után kutatva. Egy imázsvideót tudunk mutatni a bejelentés mellé.

E3 2017: NFS: Payback - még több száguldás

Az EA Play alkalmából már beleleshettünk a Need for Speed: Payback játékmenetébe, de a bemutatót követő livestreamben még több új jelenetet izgulhattunk végig. Ha lemaradtál, nyugi - itt van a felvétel!

E3 2017: Így fest kívülről az expó helyszíne

Miután az E3 még nem nyitotta meg a kapuit hivatalosan, az első standfotókra várnunk kell, kívülről azonban már sikerült megörökíteni a helyszínül szolgáló Convention Centert. Call of Dutyba öltözött az épület.

E3 2017: Ötven dollárral olcsóbb lett az Xbox One S

A Project Scorpio ma éjszakai leleplezése előtt a Microsoft egy remek ajánlattal állt elő az USA-ban: 50 dollárt lefaragott a korábbi modell, az Xbox One S árából. Így az 500 GB-os konzolcsomagok ára 249 zöldhasúra módosult.

E3 2017: Jöhet az Ori and the Blind Forest folytatása

Az IndianNoob magazin információi szerint a Microsoft ma esti konferenciáján leplezhetik le az Ori and the Blind Forest folytatását. Már néhány kiszivárgott screenshotunk is van a varázslatos hangulatú metroidvaniából.

E3 2017: Mozgásban a Battlefield 1 új pályája

Még májusban jelentette be a DICE, hogy egy új éjszakai pályával bővül a Battlefield 1 a Premium-tagok számára. Az EA Play alkalmából most mozgásban is megnézhetjük az új helyszínt.

E3 2017: Kiszivárgott a The Evil Within 2

Nagyon úgy tűnik, hogy igaznak bizonyultak a pletykák, és tényleg készül a The Evil Within folytatása. Egy idő előtt kikerült reddites reklám buktatta le Shinji Mikami játékát.

E3 2017: Új trailert kapott a Kingdom Hearts III

Az E3 alkalmából a Square Enix újra megmutatta a Kingdom Hearts III-at egy trailer erejéig. Sajnos azt továbbra sem tudni, hogy mikor jön a játék, de azt elárulták, hogy meddig kell várni a következő előzetesre...

E3 2017: Egy hétig ingyenes az EA/Origin Access

Jövő hét vasárnapig ingyen használható az Electronic Arts előfizetéses szolgáltatása, az EA, illetve az Origin Access. A PS4-es játékosok sem maradnak ki a mókából, ugyanis pár játék ezen a platformon is ingyen próbálgatható.

E3 2017: Traileren a Battlefield 1 új kiegészítője

Az EA konferenciáján a Battlefield 1 is feltűnt egy időre, a bemutatóban természetesen a közeljövő friss tartalmai kapták a főszerepet. A legfontosabb pillanat: trailert kapott az In the Name of Tsar DLC.

E3 2017: Terítéken az EA legújabb sportjátékai

Sztorimóddal bővül a Madden NFL, és Alex Hunter is visszatér a FIFA 18-ban. Az NBA Live 18 esetében még a karrierrmódra koncentráltak a fejlesztők, meg persze az újabb kényszerszünet utáni meggyőző visszatérésre.

E3 2017: Ingyenesek lesznek a Battlefront II DLC-i

A Star Wars: Battlefront II kapta a legvaskosabb műsoridőt az EA konferenciáján, ehhez képest nem lehetünk maradéktalanul elégedettek. A multiplayerből kiadós ízelítőt kaptunk, a kampányból viszont alig láttunk valamit.

E3 2017: Bemutatkozott a BioWare új játéka

Habár a teljes bemutatóra csak a holnapi Microsoft-konferencián kerül sor, egy rövid ízelítőt már most is láthattunk a BioWare új címéből, amely az Anthem címet viseli. Sci-fi körítésre készüljetek!

E3 2017: Ígéretes kooperatív cím a Brothers atyjától

Az EA műsorának legígéretesebb meglepetése az A Way Out volt, amely a Brothers: A Tale of Two Sons atyjának új játéka lesz. A kooperatív kalandban egy börtönből kell kiszöknünk úgy, hogy folyamatosan egymást segítjük a társunkkal.

E3 2017: Gameplay percek az új Need for Speedből

Az EA sajtókonferenciáján vetítették le az első gameplay videót a Need for Speed: Paybackből. A sorozat új része egyértelműen a Fast & Furiousra hajaz, a demózott küldetésben egy mozgó kamionból kötnek el egy Koenigsegg Regerát.