E3 2017

E3 2017: Légi parádé az Ace Combat 7-ben

Idén ünnepli huszadik születésnapját az Ace Combat-sorozat, a Project Aces pedig szeretné méltóan megünnepelni az évfordulót. Az Ace Combat 7: Skies Unknownról trailert már láthattunk, de most tízperces gameplay érkezett.

E3 2017: Kétezer oldalas a Detroit forgatókönyve

A jó öreg David Cage előszeretettel használja fokmérőnek a játékai forgatókönyvét, most éppen a Detroit: Become Human 2000 oldalas szkriptjével bizonygatta, hogy mennyire összetett lesz az új cím sztorija.

E3 2017: Profit nélkül 500 dollár az Xbox One X

Az Xbox-csapatot terelgető Phil Spencer egy interjúban azt mondta, hogy a Microsoft nem keres pénzt az Xbox One X hardverén, igaz, azt már nem volt hajlandó elismerni, hogy a cég bukik is a gépen.

E3 2017: Wolfenstein II - ostrom alatt áll az USA

Vadonatúj kedvcsinálót kapott a Bethesda konferenciáján hivatalosan is bemutatott Wolfenstein II: The New Colossus. Ebben a készítők mesélnek a játék főbb újdonságairól.

E3 2017: Ősszel kiegészül a Halo Wars 2

A 343 Industries és a Creative Assembly hivatalosan is bemutatta a Halo Wars második részének legújabb letölthető bővítményét, az őszre beígért Awakening Nightmare-t.

E3 2017: Vadonatúj címen dolgozik a Telltale

A Telltale a Minecraft-sorozat folytatásán kívül nem mutatott be új játékot az E3-on, de beszélt egy kicsit a terveiről. Kiderült, hogy hosszú idő után vadonatúj cím fejlesztésébe kezdett a csapat, és új platformok meghódítása is szóba jött náluk.

E3 2017: Akcióban az Agents of Mayhem ügynökei

A Saints Row alkotóinak vadonatúj játéka, az Agents of Mayhem sem maradhatott távol a Los Angeles-i kiállítástól, és ha már ott járt, akkor egy kipróbálható demót is mutatott magából.

E3 2017: Animációs Sly Cooper-sorozat készül

A Sony Interactive Entertainment és egy párizsi produkciós iroda, a Technicolor Animation Productions az E3-on jelentették be, hogy egyezséget kötöttek, amelynek értelmében közösen készítik el a Sly Cooper-tévésorozatot.

E3 2017: Call of Cthulhu-trailer érkezett

Hiába járt be kalandos utat a Focus Home Interactive közreműködésével készülő új Call of Cthulhu-játék, idén végre belekóstolhatunk Lovecraft csodálatosan rémisztő világának újabb adaptációjába.

E3 2017: Majdnem folytatás lett az új XCOM-csomag

A Firaxis elmondása szerint az XCOM 2 következő kiegészítője olyan sok újdonságot vonultat fel, hogy majdnem XCOM 3 lett belőle. Végül egy oka volt annak, hogy maradtak az eredeti felállásnál.

E3 2017: A KotOR írója dolgozik az Anthemen

A Jade Empire, a Star Wars: Knights of the Old Republic és a Mass Effect első két részének írója, a BioWare-hez 2015-ben visszatért Drew Karpyshyn írja az edmontoni főcsapat legújabb játékának, az Anthemnek a sztoriját.

E3 2017: A VR-t is beveszi a The Walking Dead

A Telltale-féle kalandok és az Overkill lövöldéje mellé további The Walking Dead-játékok érkeznek, ezek azonban kizárólag VR-ban játszhatóak majd. A fejlesztést a Skydance Interactive végzi.

E3 2017: Tűzharcok a FFXV: Episode Promptóban

A Square Enix végre megmutatta, mire számíthatunk a Final Fantasy XV második sztori DLC-jében, az Episode Promptóban. Leginkább egy külső nézetes lövöldözős shooterre hasonlít a nagyjából kétórás kaland.

E3 2017: Ősszel új avatárok Xboxon és Windowson

A Windows 10 és az Xbox-család idén ősszel új avatárrendszert kap - jelentette be a héten a Microsoft. Most megnézhetjük közelebbről a leendő digitális alteregóinkat, amelyek testreszabására még több lehetőségünk lesz.

E3 2017: Milyen hosszú lesz a Crackdown 3?

Egyelőre úgy tűnik, hogy a Crackdown 3 rövidebb lesz egy átlagos open-world játéknál, a legtöbb végigjátszás 12-16 óráig tart majd a fejlesztők szerint. Arról is többet tudunk már, hogy mi lesz Terry Crews szerepe a folytatásban.