Farming Simulator-aloldal @ Gamekapocs
Megjelent a Farming Simulator 22!
Megjelent a Farming Simulator 22!
Végre-valahára megérkezett a Farming Simulator 22, PC-re és konzolokra is magyar nyelven! Olvassátok el a tesztet!
Rendeld meg a Farming Simulator 22-t! (x)
Rendeld meg a Farming Simulator 22-t! (x)
Rendeld meg a Farming Simulator 22 gyűjtői változatát az USB-s villogóval!
Kövesd élőben a játékot!
Kövesd élőben a játékot!
A Twitchen Dantesz91 élőben játszik, nézzétek az új Farmingot!

Rekordszámokkal rajtolt a Farming Simulator 22

Úgy tűnik, nem csak a Steamen teljesített jól a Farming Simulator legújabb része, a készítők ugyanis bejelentették, hogy az első heti eladások rekordnak számítanak a sorozat történetében.

A Farming Simulator 22 lenyomta az új Battlefieldet

Lehet, hogy az EA és a DICE szerint sikeres a Battlefield 2042, de a SteamDB adatai erre erősen rácáfolnak. A legfrissebb számok szerint mind eladásokban, mind az egyidejű játékosok számában alulmaradt a modern lövölde a Valve platformján.

Farming Simulator 22 - itt a magyar launch trailer!

Mostantól immár magyarul is megnézhetitek a Farming Simulator bemutató videóját, melynek elkészítésében a KD Csapat tagja, KD Dave segített. Egy igazi gamer szemszögéből mutatja be a találkozást a virtuális gazdasággal.

Farming Simulator 22 - befutott a launch trailer is

Megjelent a Farming Simulator 22, melynek utolsó kedvcsinálója a játékosokat szólítja meg. Ha a rengeteg headshot után ti is belefáradtatok a kompetitív játékokba, akkor dőljetek hátra, és látogassatok el a farmra!

Farming Simulator 22 - irány Franciaország!

A Farming Simulator 22 három jókora pályával várja majd a virtuális mezőgazdászokat. A helyszínek talán legszebbike, Haut-Beyleron a minap megkapta a saját előzetesét.

Farming Simulator 22 - lássuk a gépparkot!

A gazdálkodás szerelmesei idén is nyakukba vehetik a virtuális földeket a Farming Simulator soron következő részében. Az idei epizód sem fukarkodik a masszív munkagépekkel, ebből láthatunk most egy válogatást.

Bemutatkozik a Farming Simulator 22 első pályája

Nincs már messze a soron következő Farming Simulator megjelenése, ennek apropóján pedig alaposan felpörgetik a készítők a játék marketinggépezetét. Kezdésként lessük meg közelebből az első pályát!

Farming Simulator 22 - lesz crossplay támogatás

A Giants Software megerősítette, hogy a novemberre datált Farming Simulator 22 többjátékos módja crossplay funkcióval felvértezve érkezik, így a virtuális mezőgazdászok platformtól függetlenül művelhetik a földeket, akár közösen is.

GC 2021: Újabb előzetesen a Farming Simulator 22

Örülhetnek a virtuális mezőgazdászok, hiszen a Gamescom apropóján újra megmutatták magukat a Farming Simulator 22 gépszörnyetegei. Novemberben mi is tehetünk velük majd egy-két kört a kukoricásban.

Csúcskombájnnal rajtol a Farming Simulator 22

Ahogy a Forza-játékok bemutatójáról nem hiányozhatnak az aktuális csúcsautók, a Farming Simulator-rajongóknak sem kell nélkülözniük a legmenőbb gépállatokat: a Claas új kombájnja a következő résszel együtt rajtol, és persze játszható is lesz.

Novemberben érkezik a Farming Simulator 22

Idén ősszel ismét felpattanhatunk a traktorra, a Giants Software bejelentette, hogy visszatér a Farming Simulator. A 2022-es verzió sok újdonságot, köztük fagyos időjárást hoz, de a látványos előzetest elnézve ez sem jelenthet majd problémát.