Mass Effect: Andromeda - mozgásban a PC-s verzió

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 5.
  • Videó
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően befutott a Mass Effect: Andromeda legújabb gameplay videója, amit az NVIDIA keynote-ján vetítettek le a CES 2017 apropóján. Rövid, de annál velősebb kedvcsinálóról van szó, amely a PC-s verziót prezentálja.

Magyar idő szerint ma hajnalban lépett színpadra Aaryn Flynn, a BioWare igazgatója az NVIDIA konferenciáján. A videóban megcsodálhatunk egy aszteroidamezőt, mielőtt hajónk leszáll egy új bolygón, továbbá betekintést nyerhetünk karakterünk testreszabási lehetőségeibe, képességfájába és némi harcot is kapunk az arcunkba.

A rövidke demó egy GeForce GTX 1080-nal szerelt konfiguráción futott, a fejlesztő továbbá elárulta, hogy a szerepjátékban dinamikusan változtathatjuk a karakterosztályokat az adott küldetésnek megfelelően.

Néhány új screenshotot is megosztottak velünk:

Ahogy azt a BioWare tegnap megerősítette, a Mass Effect: Andromeda március 23-án landol a boltokban PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

23.
23.
Mortis
#22: az elvileg már biztos ,hogy a hajót nem fogod tudni te, a játékos manuálisan irányítani. a hajó 'menedzselése' meg a DA:I alapján ki fog merülni a dísztárgyak cserélgetésében, bár lehet hogy kitaláltak valami újat ide is.
22.
22.
Artyom150
#21: És ha beépített lángszóró? Biztosan nem lesz ótvar game, kérdés hogy mennyi újdonság lesz benne. Sokat várok az űrhajó kezelésétől, bolygók bejárhatóságától, egyáltalán az űrhajó menedzselésétől, hogy néz ki belülről, mit lehet majd csinálni benne, satöbbi. Ezernyi részlet van amit nem ismerünk.
21.
21.
GAMEROD
Az is micsoda a videóban hogy tűz jön a karakterünk tenyeréből? Tűzmágus a Skyrim-ből vagy mi? Ne vicceljünk már gyerekek ez ebben a formában egy ótvar game lesz. Az ezelőtti részek legalább a maguk nemében hihetőek voltak de ez már nevetséges.
20.
20.
GAMEROD
A második része volt a legjobb, izgalmas volt egész játék alatt izgulni azon hogy mi lesz a végső összecsapás eredménye, felkészíteni a csapatot és az űrhajót is a végső harcra. Igaz utólag visszanézve az sem volt valami nagy dolog, amelyik tagnak végigvitte az ember a mellék megbízását az túlélte a végső csatát, akinek nem az megmurdelt, de amíg nem tudtuk hogy ez így van addig legalább izgalmas volt.
A károgásról annyit hogy ez nem károgás, hanem annyi hogy nem szabad pozitívan elfogultnak lenni ezzel a játékkal kapcsolatban, mert okozott kellemetlen meglepetéseket a záró részével. És úgy néz ki megint egyre butítottabb arcade lesz, egy jó scifi RPG helyett.
19.
19.
Duken
Jó játék lesz ez de közel sem annyira mint amennyire hájpolják.Ez már nem az a Mass Effect hanem egy újraskinnelt DAI.
18.
18.
Stranger
#11: Megjöttek a károgók akik csak offolni tudnak és megsérteni másokat, na meg persze akik úgy gondolják, hogy minden úgy jó ahogy van. Általánosítani mindenki tud, köszönjük a semmit.
17.
17.
user101
#16: Ja és a COD-nál butább és korlátozottabb cső TPS , csak itt kiválaszthatod a nem fontos mellék küldiket milyen sorrendben csinálod, a fő szál úgyis kötött..

... befejeztem, bocsi :)
16.
16.
user101
#13: A story az egy dolog, csak kurv@ra nem RPG. Van egy sík hülyére szabott """"fejlődés"""" immitáció, egy lineáris """""fegyver fejlesztés""""", nincs jelentősége a döntéseidnek, párbeszéd alatt nem azt mondja amit választasz és amúgy sincs szabad kezed, csak látszólagos az egész, a végén pedig nyomhatsz A, B, C gombot és ugyanaz történik, csak más lesz a szine :)))))))

De amúgy jó játék... ;P
15.
15.
user101
#12: Nyugodtan kezdj bele a háromba, egy rakás sz@r az elődök tekintetében, de még mindig jobb, mint az átlag agyatlan shooter :))))))
14.
14.
GAMEROD
A videó megint egy nagy nulla lett. Az csak hagyján hogy a fele elmegy a menüben lévő szintbeállítással, az űrhajó mozgása nem élethű, és megint egy semmitmondó akciójelenet szürke hangulattal. Ez kevés ahhoz hogy eldöntsem érdemes e megvenni, annak tudatában hogy magyar nyelv se lesz benne.
13.
13.
GAMEROD
Jó a 3 is, nem arról van szó. A probléma az a 3-al hogy olyan befejezést kapott amiről az jön le hogy semmi értelme nem volt annak amit a játékban tett az ember, akármilyen döntést hozott a játékos, akárhány életet mentett meg a játék során mind kukázva lett mert csak 3-4 delikvenst lehetett látni a befejező videóban akik túlélték a minden felrobban cuccot.
11.
11.
ilovenancythompson
megjötteka krákogók és ez nem tetszik meg az nem tetszik mega miért így van meg úgy kéne Okostojatok. Én személy szerint örülök hogy egy ilyen kaliberű játékkal játszhatok és nyakon sem fosom, hogy hol van HUD meg mekkora hellth bar. Dig it Braindeads?
9.
9.
Stranger
Eszméletlenül részletes a terep, a legkisebb kavics alatt is van árnyék. Azért ugrabugra skilleket muszáj volt betenni, enélkül nincs mai játék. De had hőbörögjek még én is. Ha már HUD és MMO-k az alsó rész nagyon gáz, egy MMO-ban egy 2x8 soros skill bar nem foglal annyi helyet, itt meg csak HP-t és pár képességet kéne mutatni. A kontrolleres menü pedig szörnyű... bár még ha arra is van optimalizálva, 1:02-nél miért kell lapozni? Kifért volna minden az oszlopba.
5.
5.
Kolompár Tarzan
Nemtom. Eddig kizárólag agyatlan lövöldéről mutattak videókat. Miért kell a robotokat bántani? Miért nem lehet őket meghívni egy sörrre? Hová tűnt az RPG elem a játékból?
4.
4.
drat576
Nekem annyira nem tetszik hogy a Bio ezt is elvitte a DAI irányában. Már amennyire ezt meg lehet mondani egy ilyen rövid videóból. Azért még bizakodok.
3.
3.
aordog
Nagyon tetszik így elsôre!
2.
2.
Hab
Mondjuk ez hogy lehet változtatni a karakterosztályt szerintem nem jó dolog, ettől függetlenül várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...