Gears of War-játékhoz toboroz a Splash Damage

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 26.
  • Pletyka
Link másolása
Végül a múlt héten nem mutatkozott be a sorozat legújabb epizódja, de egyre biztosabb, hogy már készül a folytatás. És úgy tűnik, az előző rész munkálataiba besegítő Splash Damage ezúttal komolyabb feladatokat is kapott.

A múlt héten egy sejtelmes Twitter-üzenet még arra utalt, hogy akár már az E3 előtt bemutatkozhat a Gear of War-sorozat legújabb felvonása, de ebből végül semmi sem lett. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne készülne a franchise következő epizódja.

Ezt most maga a Splash Damage, a negyedik Gears of War multiplayer módját készítő brit stúdió hintette el idő előtt. A csapat honlapján ugyanis felbukkant több olyan álláshirdetés is, ahol egyértelműen megjelölték, hogy milyen franchise játékán kell majd dolgoznia az újonnan érkező mérnöknek. A Gears of War pedig több pozíció mellett is felbukkant.

Talán az E3-on már látunk is valamit a játékból?

5.
5.
#1: Nem fog megtörténni, ok maguk mondtak, hogy minden sajat cim megy pc-n is majd.
4.
4.
tsulok
#2: Pont most jött ki a negyedéves beszámoló. 18%-os növekedés volt (az 1 évvel korábbihoz képes), 2.251 milliárd bevételt hozott a Gaming részleg.
2.
2.
crytek
#1: Mi baj történne? Semmi eddig is megvoltak ezek nélkül. Láthatóan a pénz se kell nekik lásd game pass + no steam megjelenések..Eltartja őket a Windows meg az office meg a többi szar
1.
1.
Bnecne
Ha Microsoft nem dobja le az Exkluzív vagyis Console Exkluzív bombát az E3-on akkor nagy bajok lesznek az xbox háza táján.(Remélem ez meg is fog történei)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...