Heavy Rain - befutott a PC-s trailer

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 29.
  • Videó
Link másolása
Közel sem indult hibátlanul a Quantic Dream és az Epic együttműködése, az elsőként érkező Heavy Rain-demó hibásan látta meg a napvilágot. A problémát időközben javították, most pedig egy új előzetest is kaptunk.

Mint arról korábban mi is írtunk, a Denuvo Anti-Tamperrel védett Heavy Rain-demó ugyan problémásan indult, de mostanra orvosolták a hibákat. Reméljük, a végleges verzió kapcsán nem ütközünk majd hasonló problémákba.

A PC-s megjelenés dátumához közeledve időközben kaptunk egy vadonatúj előzetest is, melyen remek formában csodálhatjuk meg a PlayStation 3-ra eredetileg 2010-ben kiadott alkotást. A látványt illetően amúgy eléggé nagy előrelépésre számíthatunk, mivel megfelelő hardveres felszereltséggel akár 4K-s felbontás és 60 fps társaságában is futtathatjuk majd a játékot.

A június 24-én rajtoló Heavy Rain egyébként közel sem az egyetlen Quantic Dream-játék, mely a PlayStation-exkluzivitás után PC-re látogat; június 27-től jön a Beyond: Two Souls, amit némileg később a Detroit: Become Human követ. Mindhárom játékot az Epic Games Store felületéről szerezhetjük be, és egyébként célszerű sietni, mivel június 13-ig az Epic Mega Sale akció keretein belül mindegyik címet az eredeti árhoz képest 10 euróval olcsóbban szerezhetjük be.

68.
68.
crytek
Végre bundlezva lett a Beyond Two Soulsal együtt

https://www.humblebundle.com/games/choose-wisely-bundle?hmb_source=&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_threes_tile_index_1_c_choosewiselybundle_bundle
25.
Törölt
66.
66.
Ooorky
#61: Szomorú dolog az autizmus :-(
61.
61.
crytek
Jön a pc-s kánaán!!!!

Xbox GamePass built for PC

"We will continue to add to the more than 20 Xbox Game Studios titles on Steam, starting with Gears 5 and all Age of Empires I, II & III: Definitive Editions. We know millions of PC gamers trust Steam as a great source to buy PC games and we’ve heard the feedback that PC gamers would like choice."

https://news.xbox.com/en-us/2019/05/30/microsoft-approach-to-pc-gaming/?ocid=XGP_soc_omc_xbo_tw_Photo_lrn_5.30.1
35.
35.
godach
LoooooL
Tényleg Pityu.
Itt, ahol ordas nagy hülyeséget írtál...
Tudod, ennél a posztnál ni' ahol vissza se mertél jönni:
https://m.gamekapocs.hu/hir/63089/hibasan_jelent_meg_a_heavy_rain_pc_s_demoja/kommentek#kommentek

Na itt várjuk a válaszod vagy az elnézéskérést a butaság miatt
23.
23.
PS4jacksony
Korának Egyik leg hangulatosabb játéka volt.
Fortnite és Call of Duty fotelkatonák nem biztos , hogy rajongani fognak érte de ettől még aki szereti a történet alapú krimi játékokat annak kötelező vétel lesz mert egy gyöngyszem :)
18.
18.
kopic
Qrva eletbe hogy nem jon X-re! :/
Amugy Fahrenheit nem volt rossz, de a vegere nekem mar kezdett uncsi lenni...
14.
14.
Ooorky
#13: Nálam eléggé hullámvasút volt a játékaik végigjátszása, Detroit demo - Beyond - Heavy Rain - Detroit, után azt kell mondjam, ha nem a demo-val játszottam volna először akkor soha több esélyt nem adtam volna a cégnek, olyan szinten szar volt a Beyond: Two Souls, nem tudom miért kellett egy olyan témába belekezdeniük (szellemek, túlvilág), amit nem tudtak és nem is akartak kifejteni, mivel nem is lehet, amit a világ ezerféle vallása és azok írásai bizonyítanak.

(Legalja az volt, amikor megláttam a Navajo fejezetcímet és mondtam a páromnak, hogy tuti valami elbaszott indián ősös szellemidézős sztori lesz...)


Detroittal viszont nagyon betaláltak, igaz ott is futottam bele olyan opcióba amit rám kényszerített a játék (Markus-szal azonnal mentem volna kitekerni a kis köcsög nyakát), viszont első végigjátszásnál pl. lazán kimaradt a történet harmada mert tartottam magam a robotika törvényeihez (ameddig és amennyire lehetett).
13.
13.
DeKor
Én úgy tudom, hogy a világon nagyon sokan szeretik ám a jó filmeket és a jó könyveket is. Pedig azokban nem befolyásolhatják a végkimenetelt.
Szóval aki az ilyen játékokat nem szereti, az valószínűleg bekorlátozza magában a játék fogalmát, és emiatt minden alkalommal csalódásként éli meg, ha például nem ragadhat fegyvert és nem kezdhet őrült ámokfutásba a városban. :)
Ahelyett, hogy azon keseregnénk, hogy mennyire ki van véve a kezünkből az irányítás ahhoz képest, hogy ez egy játék, örülhetnénk annak, hogy mennyire a kezünkbe van adva az irányítás ahhoz képest, hogy egy izgalmas és fordulatos film.
Akit az zavar, hogy ez nem játék, hát egye fene, akkor ne tekintsen rá játékként. Egy nagyon igényes szórakoztatóipari termék, amit a konzolunkon, vagy a számítógépünkön futtatunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...