A QLOC csapata is besegít a Cyberpunk 2077-nél

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 31.
  • Hír
Link másolása
A szintén lengyel QLOC csapata is besegít a Cyberpunk 2077 munkálatainál. A CD Projekt RED-nek valószínűleg jól jön a segítség, miután elismerte, hogy a játék csúszásának ellenére is túlórázás vár a fejlesztőire.

A CD Projekt RED-re nem vetett túl jó fényt, hogy bár hónapokkal elhalasztotta a Cyberpunk 2077 megjelenését, mégis elismerte, ennek ellenére masszív túlórázás vár az alkalmazottjaira, hogy be tudják fejezni a játékot. Ezek után viszonylag jó hír, hogy kiderült: a szintén lengyel QLOC csapata is besegít a munkálatokban, méghozzá fejlesztői és tesztelői kapacitással.

A QLOC egy kisebb csapat, és egyébként pont ilyen helyzetekre van berendezkedve: tipikusan bérfejlesztésre, portolásra, remasterelésre, tesztelésre és lokalizálásra kérik fel őket. Tavaly olyan játékokkal rukkoltak elő, mint a Tales of Vesperia: Definitive Edition, ők jegyzik a Hellblade és a Dragon's Dogma Switch-verzióját, a Yakuza Kiwami 2 és a Mortal Kombat 11 PC-s változatát, illetve tesztelőként a Metro Exodusnál is közreműködtek.

A Cyberpunk 2077 jelen állás szerint szeptember 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Stadiára.

2.
2.
hedzsooo
#1: Ja, ha "szerencséjük" volt! XD ;D
1.
1.
Biztos megkapták az xbox portot, lol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...