The Last of Us: Part II - leállt a digitális előrendelés

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 7.
  • Hír
Sem a The Last of Us: Part II, sem a Marvel's Iron Man VR nem elérhető jelenleg a PlayStation Store-ban, sőt a Sony a meglévő előrendeléseket is felmondja, a játékosok pénzét pedig visszafizeti.

A Sony a múlt héten jelentette be, hogy bizonytalan ideig elhalasztja a The Last of Us: Part II és a Marvel's Iron Man VR megjelenését, ennek pedig az az oka, hogy a koronavírus-járvány okozta válságban nincsenek meg azok a logisztikai körülmények, amelyek a sikeres rajthoz elengedhetetlenek lennének - vagyis a dobozos játékok terjesztése sem megy simán manapság.

Valószínűleg a bizonytalanná vált megjelenési dátum miatt a két játék eltűnt a PlayStation Store-ból is, sőt a Sony a már meglévő előrendeléseket is felmondja, a játékosok pénzét pedig automatikusan visszatéríti - a részletekről e-mailben tájékoztat majd. Mindez természetesen csak azokat érinti, akik a Sony boltján keresztül fizettek be ezekre a címekre, a külsős boltok előrendeléseire nem vonatkozik a hír.

47.
Guba32
#45: Én is aláírnám,pedig benne vagyok!De azt hiszem abban egyetérthetünk,hogy nem engedhető meg a vallás,bőrszín,nemzetiség alapján történő általánosítás.Sajnos a múlt században sok baj volt ebből.
46.
Kawada
#44: Az baj, mert semmi bajom az xbox-szal, legfeljebb a MS-al és azzal, hogy nem azt az irányt követik, amit az x360-al. Legalábbis játékfronton. Egy újabb 2bites megfejtés.
45.
Caleon
Kicsit visszaolvastam, TLoU2 alatt miről szól a fórum, hát srácok, offtopic hegyekben, régen itt a moderátorok már rég rendet raktak volna...
44.
Guba32
Te Ultimate hülyeségeit mostad össze ma megint apám,az én,a családom,barátaim "magyar mentalitásával".Egyáltalán nem érdekel a te vityád vs. feri mutyiháborúja.Te a magyarokat minősítetted ma is,hogy bizony ez van mikor kijön a magyar mentalitás ultimate kapcsán,nem ultimate-et,hanem minket közösen.Nyugodtan 2 bitezhetsz és értetlenkedhetsz,de ha tiszteletlenkedni fogsz tovább,te se várj mást.Te tűntél fel,mert nálad ez ugy tűnik központi téma lett,eddig csak az Xbox utálatod tűnt fel.
43.
Kawada
#42: "10 év alatt 240 komment tőlem,nem vagyok egy szószátyár,és nem politizálni járok ide,hanem videojátékos híreket olvasni."

És mégis én gyűlölködök, politizálok és "zsigeri magyarozok", mert Yanez (aki moderátor ugyebár) BLOGJA alatt, ami a KORONAVÍRUSRÓL (gamer oldal ugyebár) szóba kerültek ilyen dolgok. És nem, nem állítom, hogy soha máshol nem politizáltam az oldalon, mert de, de körülbelül 15 aktív tagot tudok most felsorolni neked, aki rendszeresen "politizál" vagy szólal meg közéleti dologgal kapcsolatban is. :) Viszont annak ellenére, hogy 10 év alatt ennyi kommentet termeltél, arányaiban elég sokat szenteltél annak, hogy mit pofázok, miért írok Romániából, stb. és nem rémlik, hogy a sok más többi "közéletizőt" kritizálnád ezzel kapcsolatban, pedig nem én vagyok az egyedüli, aki népünk bölcs vezérének ténykedésével nincs nagyon megelégedve. :)

Szélsőséges civil vagyok, zsigeri magyarozok, de persze, te nem minősítesz. :) Ha pedig megrpóbálom kifejteni, hogyan nem illek bele a 2 bites társadalomképedbe, akkor "magyarázkodom" és "mártírkodom". :)
42.
Guba32
#39: 10 év alatt 240 komment tőlem,nem vagyok egy szószátyár,és nem politizálni járok ide,hanem videojátékos híreket olvasni.Elbujhatsz az "értelmiségi" európai álcád mögé,de te "magyar mentalitásozol",aztán persze jön az ismert mártírkodás.:) Nem kell magyarázkodnod mit csinálsz,és mit nem.Miért magyarázkodsz? Semmi közöm hozzá,ahogy neked se,hogy én az elmúlt 20 évben mennyit dolgoztam,de azt látom,hogy te a videojáték híroldalt is a nézeteid terjesztésére használod.Zsebmagyar?!Az mi?Én nem minősítem mások mentalitását folyamatosan,téged sem minősítelek(még :)))
Te útálkozol itt csak.Remélem a profilképeden God hates Xbox nem lesz rosszabb.:)
Egy alkesz mondta egyszer a tévében,hogy el lehet menni...
Ha ennyire szar a magyarok mentalitása,es annyira nem bírod,hogy már ezt pont egy videojátékos oldalon kell folyamatosan tolnod,mikor van erre elég szennyoldal...A pénzed sem tartozik rám honnan van.A gyűlölet nem pálya!;)
41.
Kawada
#40: Ez csak természetes. Az öregeket is mérgezzük, de előtte még eltartási szerződést iratunk velük alá és megszerezzük az ingatlanjaikat. Persze ők fizetik az ügyvédet és a közjegyzőt is.
40.
Nyarlako
#39: És aztán kimossátok a gyerekek agyát Sorosista propagandával és travik lesznek mikor felnőnek, átlátni a szitán!
Vesszen Trianon, Magyarország éjáó!
39.
Kawada
#38: Az vagyok. Míg te zsebmagyarkodsz és élvezed a játékodat, addig én tetves hazaáruló, magyargyűlölő a korombeliekkel szerveztünk önkénteshálózatot, hogy vásároljunk időseknek pl.. Közben pedig 2 pályázaton dolgozom (persze lazább időbeosztásban), amiből az egyikkel a helyi magyar iskolának és óvodának próbálunk non-formális oktatási tevékenységeket szervezni, a másikkal pedig a környékről való gyerekeknek zenei workshop sorozatot csinálni. Mindenzt persze mocskos brüsszeli pénzből.
38.
Guba32
#37: Ha én annyit dánoznék,norvégoznék mennyit te magyarozgatsz már rég banoltak volna.Hol az Xbox,hol a magyarok,kicsit szélsőséges egy "civil" vagy.:)) Nem örülök a járványnak,de ha nem tudok vele mit kezdeni,a lehetőségnek örülök,hogy lazíthatok végre,már csak nem bűn ez is Európában:))
37.
Kawada
#34: Nagy megjött a szittya, aki kurvára örül a járványnak mert tud játszani. Igazi nemzeti...
36.
Vis Major
#22: Vagy elhalasztjàk ès vàr mindenki, ennyi.
Màr elnèzèst, tudom magànügy. Viszont ha màr leìrtad azèrt ràkèrdeznèk; tehàt, te ùgy gondolod hogy a halasztàs miatt mindenki "szopik"? Mègis mièrt? Mi törtènik ha mondjuk 2 hònap mùlva lehet vele jàtszani?

Èn is vàrom, mègsem èrzem ùgy hogy na most aztàn èn ezèrt "szopok". De egyène vàlogatja, kedves egèszsègedre.

Barom? Aha, èrv nincs tehàt jön
a szemèlyeskedès?
(Amit a ps5 "bejelentèsènèl"-az a bejelentès nem a jàtèkosoknak szòlt- leműveltèl meg..... èdes jò istenem inkàbb hagyjuk.)
35.
sanyikatarzan
#20: Ezt a toxic csókát kirakhatnák már az adminok, konkrétan miatta nem is olvasom az oldalt. Utána meg mosolykázik meg játssza az okosat. Elviselhetetlen.
34.
Guba32
#33: Ne rontsd el a zsigeri magyarozók buliját légyszi...;)
33.
Nyarlako
#27: Ajánlom akkor a nemzetközi fórumokat megtekinteni.
Ami itt megy ahhoz a malacvisításhoz képest balzsamos altatódal.
Bármilyen gamer témában.
32.
gabore74
Előrendeltem,a pénzt visszatették az online pénztárcába,így most megvettem helyette a Ghost of Tsushimát. Remélem ezt nem halasztják el! Lehet,hogy a TLOU 2 PS5 nyitócím játék lesz.
31.
Oldman
Ha csak abből indulok ki, hogy ha netán megjelent volna most júniusban a TLOU 2, akkor amikor ugye megrottyant sokak pénztárcája, nos a Sony a teljes áron picra dobott játákából feleannyit adna el, mint ahogy várták volna normál helyzetben. Mert bár kb egy év alatt az eladott db-szám hozná az elvárásokat minden bizonnyal, de a jó pár hónap múlva esedékes csökkentett árak kevesebb bevételt hoznának a cégnek. Valószínű emiatt is döntöttek a csúsztatással, egyéb más kisebb okok mellett. Más neves játékok is erre a sorsra juthatnak könnyen.
30.
kryszisz
#28: Én most pontosan azt csinálom, backlog takarítás ezerrel, most a Back flag a soros (nem úgy:P). Ha valaki a mai világban azért nyavajog, mert nincs mit csinálnia és unatkozik, hát az valamit nagyon rosszul csinál:D
29.
Kawada
#27: Tényleg veszélyes, ha a géming társadalom hangos rinya rétegének- és a magyar mentalitás halmazának van metszése.
28.
Kawada
Ez egy tipikusan olyan dilemma, ahol nincs jó megoldás. Jó nincs. Viszont "igazságosság" szempontjából ez a fair, ha nem kapják meg a digitálisan vásárlók hamarabb, mint a fizikai kópiások. Engem spec lehet szarul érintene, ha vennék egy 60-80k körüli gyűjtői kiadást és még kéne várjak 2-3 hónapot, miközben olcsó Tibi (én is ilyen vagyok, soha nem veszek collector's edition-t, és ráadásul digitálisan vásárolok inkább... ezt úgy mondom...) már harmadszor tolja végig.

Nyilván ezt is lehet úgy is értelmezni, hogy "jajj, drága Sony, milyen jófej és korrekt mert nem akarja, hogy megkülönböztetés legyen a játékosok között" meg úgy is, hogy "na ezek a gecik azért, hogy 50000 dollárral többet keressenek és ne mondják vissza a fizikai előrendeléseket, nem lépik meg és különben is hazudnak mert kész sincsenek, phöj!". Dilemma. Azok ilyenek...

Nyissa meg szépen mindenki a játékkönyvtárát és pótolja a címeket, amik miatt szintén a rinya szokott menni, hogy nincs idő mindenre...
27.
Marcus88
#23: A magyarnak semmi nem jó,ezért is hívom magunkat a jajga népnek.Állandóan a jajgatás és sírás megy.
Tisztelet a kevés kivételnek.
Emlékeszem 20-25 éve a sárga kazettás nintendón,milyen jól elvoltam vagy elvoltunk.
Azt sem tudtuk mi az a terraflops meg optimalizálás meg a többi szarság,most meg ha valaki haja nem balra fésült hanem jobbra már az is baj!
26.
Marcus88
#22: Sokkal többről szól ez,te meg csak magadra gondolsz.
Az,hogy mind a három félnek jó legyen(sony,digitális,lemezes)jelen helyzetben nem működik.
Ha készen van ha nincs.
25.
kryszisz
#22: 1: Szerintem az emberek többségének pont kisebb gondja nagyobb jelenleg annál, hogy időben megjelenik e egy rohadt játék vagy sem. Inkább örülj neki, hogy ez a legnagyobb bajod, vagy duzzogj csendben. 2: ahogy azt írták alant, gondolom a Sony "némileg" jobban belelát a dolgok pénzügyi hátterébe mint te, ha náluk úgy jött ki a matek, hogy halasztani kell, akkor annak gondolom jó oka volt.
24.
Neotechtr
#23: Ha anesztéziológust hívok a csirkéhez, utána meg szívlapáttal csapom agyon az a baj...
23.
Kawada
Ha leszbikus az Ellie akkor az a baj,
Ha összejön Joellel meg az baj.
Ha kiadják időben az baj,
Bugos maradt? Az a baj...
Nem lehet előrendelni az a baj,
Ha a szoni kotlik a lóvén meg az baj.
"Only on digital" az baj,
"Hol a dobozobasszátok meg?!" az baj...
Sony exkluzive lett az a baj,
4 év múlva jön pécére az a baj.
Lopakodni kell? Az a baj...
Hosszú Joel haja? Az a baj.
Hasonlít az előzőre az a baj,
Közben teljes más lett, az a baj.
Vagy magyarosítás az nem baj,
De Soros ügynök fordíotta az a baj.
Túl sztori központú az baj,
Open world lett, az baj...

.
.
.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...