A The Last of Us: Part II-ról szólt a friss State of Play

  • Írta: gorien
  • 2020. május 28.
  • Videó
Link másolása
A május 27-i State of Playt kizárólag a The Last of Us: Part II-nak szentelték. A játék rendezője, Neil Druckmann narrálta a több mint húszperces anyagot, amelyben régi és új felvételek mellett Seattle világából is láthatunk valamennyit.

Legutóbb a Ghost of Tsushimára, most a The Last of Us: Part II-ra koncentrált a State of Play. A Naughty Dog játékát egy húsz percnél valamivel hosszabb videó mutatta be, ami régi és új felvételeket is tartalmazott, a bemutatót pedig a játék rendezője, Neil Druckmann narrálta. Betekintést nyerhettünk játékmechanikákba, a harcrendszerbe és a közlekedésbe is.

A videón prezentált egyik legfőbb újdonság az egyik bejárható környezet volt: Seattle városa tele lesz felfedeznivalóval és melléktevékenységgel, amelyek elcsábíthatják a játékost a fő történettől. A bemutató végén azt is jobban szemügyre vehetjük, miként fog harcolni Ellie a június 19-én érkező játékban.

A The Last of Us: Part II kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni. Egyre fogy az idő a megjelenésig, úgyhogy számíthatunk arra, hogy a Naughty Dog marketinggépezete még inkább rákapcsol – hamarosan például podcast-sorozattal is jelentkezni fognak a játék készítői.

177.
177.
delphijos
Amúgy nem konkrétan erről a címről van szó, meglátom milyen lesz. Az első részt nem volt rossz, de nem ezzel az élménnyel fekszem minden este. De elég a YT-n is megnézni a komment szekciót - brmilyen videónál - ott se a Mensa tagjai gyűlnek össze többnyire. És ugyanezek nyomnak like-ot dislike-ot is. Egyáltalán nem tekintem semmivel sem "elit"-ebb közösségnek mint bármi mást.
168.
168.
Ps fanboy
Még ha csak fanyalgók lennének, inkább önjelölt kritikusoknak hiszik magukat kelő szaktudás nélkül. Ejj...:)
154.
154.
DrZsasz
#152: A kritika az egy szakmailag kompetens, koherenes ertekeles (velemenycsokor), ami egy olyan forrastol szarmazik aki megismerkedett az alkotassal amit kritizal. Az az egysegsugaru gyokerkedes ami a kommentek 95 szazaleka, semmire nem jo es semerre nem viszi a vilagot. Pontosan ugy, mint ezen a forumon. Ezert van letiltva a kommenteles, nem azert mert felnek a kritkatol. A gyokerkedestol "felnek".
153.
153.
Macifasz
#152: A komment szekció elég nyilvánvaló, hogy azért van letiltva, mert nem akarják - hozzáteszem jogosan - hogy a sok majom szándékosan telenyomja spoilerekkel. Ugyan is elhiheted,hogy nem a játékmenet és jetákmechanikai újításokról beszélgettek volna, hanem arról, hogy a Naughty Dog így kapja be meg úgy kapja be, és szándékosan tönkrevágták volna mindenki szórakozását a spoilerekkel. Bukta viszont nem lesz a játék még így se.
152.
152.
Neo1989
Komment / like kipancsolva :D
Nem félnek a kritikától ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Kicsit se lesz bukta a játék ÁÁÁÁÁÁ
151.
151.
prodigy1990
#150: Semmi probléma:)
A Metro Exodus cikkekkel kapcsolatban rákerestem a tesztjére a GameStar-on.
Tényleg sok törölt komment van a cikk alatt.
Végigolvastam a hozzászólásokat is.
Idézem az egyik hozzászóló, Okoska törp szövegét:
" Ha, megnézed prodigy1995 kommentjeit, ő tipikusan olyan hozzászóló, akinek valószínűleg szenvedélyévé vált a kommentelés, ha beismeri, ha nem."
Ahogyan láthatod, az évszám sem stimmel a két profilban.
150.
150.
Ps fanboy
#149: Az a helyzet, hogy az az illető az összes létező kommentjét kitörölte az összes létező cikk alól, amihez hozzászólt, csak nem tudom miért és mikor, pedig vagy egy órája keresem. Mindegy, ha tévedtem akkor bocsánat.
149.
149.
prodigy1990
#148: Te miről beszélsz?
Amikor 2012-ben regisztráltam erre az oldalra, akkor itt voltam aktív évekig, meg egy darabig a PC Guru oldalára írogattam, de az már évekkel ezelőtt volt.
A GS oldalára én soha nem regisztráltam, csak nyomon követtem az ottani cikkeket és a kommenteket olvastam. Az IGN oldalát is ugyanígy követem.
Az nem jutott eszedbe, hogy a név és az évszám lehet puszta véletlen is?
Idelinkelhetsz egy csomó aranyköpést, akkor sem fogom tudni, hogy miről beszélsz.
148.
148.
Ps fanboy
#146: Nem versz át. A GS-en nem voltál ilyen elfogulatlan az akkor éppen érkező Metro Exodus kapcsán. Minden cikk alatt ott voltál és úgy védted, hogy az nem éppen a semleges oldalt tükrözi. Tuti te vagy, a név, az évszám, minden egyezik, csak ott Chuck Norris a profilképed. És ha ez nem elég, ott a stílus, konkrétan nem egy ilyen eset volt, mikor már négy-öt-hat ember "veszekedett" veled pl. a Ninja nevezetű YouTube-os úriemberről szóló cikk alatt, mert téged sértett és becsületbeli kérdést csináltál abból, hogy ő mennyit keres. Meg az Anthem cikkek alatt is jópárszor előadtad magad, csak az volt a baj, hogy mindig túltoltad valami hülyeséggel és ez sokakat nem hagyott szó nélkül, mint pl. ez az eset. Idelinkelhetnék pár aranyköpést tőled, de most minek. Amúgy mi a helyzet a gyárban, nyomod még?
147.
147.
prodigy1990
#145: A PC Guru oldalán lévő profilomnak már a jelszavát sem tudom, mert nagyon régen kommenteltem azon az oldalon, évekkel ezelőtt voltam ott aktív.
146.
146.
prodigy1990
#145: Chuck Norris-os profilkép? Ezt hogy érted?
2012-ben regisztráltam erre az oldalra, azóta ez az egyetlen profilom van.
A többi gamer oldalt is szoktam nézegetni, de csak a PC guru oldalára vagyok ezen kívül regisztrálva.
A többi oldalt is szoktam olvasgatni, de azokra nem regisztráltam.
Nem tudom, hogy milyen Chuck Norris profilról beszélsz.
145.
145.
Ps fanboy
#143: Te nem a Chuck Norris-os profilkép vagy véletlenül? Tudod mire gondolok?
142.
142.
delphijos
#132: Én hiszek a szubjektív megitélésben, de most szerintem is túltolod egy kicsit a dolgot.

"Darabos és nem élethű a karakter mozgása: te így látod, de lehet, hogy másnak ez így is tökéletes."

Bocs, de ilyen nincs. Az hogy egy animáció milyen, az azért elég objektív. Az egész más kérdés, hogy van akinek más vonatkozásai miatt anyira bejön a játék, hogy "leszarja". Ott van mondjuk a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Az világ elképesztő, és akit beszippant , azt nem érdekli hogy a grafika ugyan szép, de inkább "rajzfilmszerű". Ettől még ő sem mondhatja rá hogy fotórealisztikus.....
141.
141.
Ps fanboy
140.
140.
Ps fanboy
#138: Sőt, még egy történetet is meglehet ítélni objektívan, ami tényleg egy szubjektív dolog. Csak kell hozzá egy bizonyos fajta érettség, na meg egy kevés játékos múlt sem árt, és mivel a Sony exek rendszerint felnőttesebb témákat feszegetnek, az azt befogadó emberek többnyire rendelkeznek ezzekel, és ha a többségük azt mondja, hogy ezek a játékok bizony egy fokkal jobbak, ebben és ebben, mint az átlag, akkor azt talán érdemes elfogadni.
138.
138.
Ps fanboy
#136: Akkor vigyük egy egyszerűbb, objektív irányba a dolgot. Azok alapján, amit itt be akarsz adni nekünk, akár azt is mondhatnád, hogy minden autó ugyanolyan jó, hisz mindegyik képes elvinni A-ból B-be... Ezt gondolom te is tudod, hogy baromság. A játékoknál is ugyanez a helyzet. Igenis vannak objektívan megitélhető ellemei egy játéknak, kollektív objektivítás is létezik a világon. Képletesen szólva az van, hogy te idejöttél és vakon elkezdtél lövöldözni a levegőbe, és csodálkozol, ha eltalálsz valakit.
129.
129.
prodigy1990
#128: jól áll a kezére
124.
124.
JohnSpartan
#54: Én is csak viccelődök kicsit. :)

Amúgy meg tényleg PS párti vagyok de ez nem jelenti azt hogy más platformhoz vagy PC-t ne használtam volna. X-box 360 am volt az előző generációban és arra is voltak kiemelkedő exkluzivok, (Gears of war séria, Dead rising) lehetne sorolni bőven oda is. PS4-et alap járaton azért is vettem mert szinte mindenkinek az volt ismerősök közül, így nem volt sok választásom ami nem jelenti azt hogy utàlom az MS termékét. Amúgy is miért utàlnék egy múanyag vackot? Ártott nekem valaha? Ez ezt kínálja a másik meg azt. MS-el, PS-el és PC-vel is tök jól el tudok játszani ha a játék érdekel egy kicsit is. PS is bekaphatja hogy nincs nagyon normális multis stratégia címe... vagy nem talákoztam még vele. Mind1 is... abban biztos vagyok viszont hogy kiválló játék lesz minden troll komment ellenére a LOU. Ha valakinek nem tetszik ugy sem fog játszani vele és kész. És megállás nèlkül szapulhatjàk nem nagy érdekel. Az első részt is imádtam, ez sem lesz különb ahogy magamat ismerem. A predator waiting grounds-ot is úgy lehuzták mint annak a rendje mégis kurva jól elvagyok vele.

Az igazi velejéig rommlott trollok meg dögöljenek meg valami baszottúl elhuzodó betegségben azért amire képesek a lekezelő magatartásukkal és kommentjeikkel eggyes lelkileg gyengébb emberekkel szemben.
120.
120.
delphijos
#115: “szerintem neki kellene egy kiselőadást tartani, hogy hogyan kellene viselkedni az oldalon, nem nekem”

Én nem akarok senkit “nevelni” , de egyszerűen rohadtul látszik ki az aki vakon hülyére dicsér valamit / vagy szid, tök nyilvánvaló hogy miről van szó.... fasznak kell 100 kommentet erre fecsérelni. Aztán az egész komment rész csak erről szól.
115.
115.
prodigy1990
#112: Látom, már te is kezded kiforgatni a másik szavait.
Senki sem írta zt, hogy ezer jobb játék van, hanem egyenértékű.
Ne keverjük a kettőt.
Nem tudom, hogy olvastad-e Ungarn hozzászólásait.
Ha igen, akkor szerintem neki kellene egy kiselőadást tartani, hogy hogyan kellene viselkedni az oldalon, nem nekem.
112.
112.
delphijos
#70: Mondjuk nekem mindegy mivel töltöd az idődet, de ugyanúgy én se értem ha szerinted a ps tulajok csak a saját megnyugtatásukra dicsérik az ezeket, elvakultan, akkor minek fecsérelsz egy Sony ex-nél száz kommentet arra hogy megmagyarázd hogy milyen hülyék, és ezer jobb játék van ? Engem pl. egy csomó ex hidegen hagy, de az ND, a QD ( ami már nem ex ) játékait élveztem. Ami még nagy kedvenc az a Persona 5. Én pl. aztán nem fogok halálra dicsérni egy játékot ha nem tetszik, csak mert... De ahogy már többször is mondtam, ahogy tényleg vannak elvakult játékosok, úgy azért az is igaz, hogy sokan kétségbe vonják ha valakinek bejön egy ex, csak azon az alapon, mert “biztos csak azért mondja mert exluzív”.
110.
110.
prodigy1990
#108: A semleges oldalon állás nem attól függ, hogy kipróbáltál-e valamit vagy nem.
A viselkedéstől függ, hogy melyik oldal mellé állok és én egyik mellé sm álltam.
Támadhatnám habzó szájjal bármelyiket vagy éppen védhetném, de nem tettem egyiket sem.
Írtam is több kommentben, hogy mindkét platform játékainak vannak erősségei és gyengeségei.
Mindkét oldalon vannak kiemelkedő címek, nem feltétlenül kell játszani velük, hogy ezt az ember belássa vagy tisztában legyen vele.
Én végig a semleges oldalon álltam, arról nem tehetek, hogy egy egyértelműen PS fanatikus nekem esett habzó szájjal.

109.
109.
A Fénybenjáró
Édes f*szom, még mindig ezen folyik a vita? :D
108.
108.
Ps fanboy
#61: prodigy1990#

"Kettőnk közül itt egyedül te vagy az, aki utálja a másik platformot, nem én.
Míg én semleges oldalon állok, addig te folyamatosan savazod a PC-t.#

Ne haragudj, de szerintem nincs olyan, hogy semleges oldal, de ha van, te biztos nem ott álsz. Márcsak azért sem, mert ki sem próbáltad ezeket az exkluzív játékokat. Akkor honnan tudod mivel van egy szinten vagy mivel nincs? Nem tudod. Csak azért ismered el őket, mert a többség elismeri...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...