Ilyen lesz a harc a PS5-exkluzív Returnalban

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 13.
  • Videó
Link másolása
Érezhetően egyre közelebb kerülünk a PlayStation 5-exkluzív Returnal tavaszi megjelenéséhez, ugyanis most pár nagy felbontású kép mellett egy rövidebb videót is kaptunk a horror-TPS-ről, amiben a harcokat leshetjük meg.

Még nincs egy hete, hogy a harmadik fejlesztői videónaplójával jelentkezett a Returnal, és továbbra sem lassít a marketinggépezet, hiszen pár igen látványos screenshot mellett egy több mint két perc hosszúságú videó is érkezett a játékmenetről:

Eddig sem volt titok, hogy a TPS-nézetben zajló ütközetek sokat merítenek a roguelike műfajból, aminek köszönhetően például karakterünk folyamatosan újabb képességekre és eszközökre fog szert tenni majd az összecsapások után.

Amennyiben pedig egy kicsit közelebbről is megnéznétek a pergős horrorshootert, akkor szintén jó hírünk van, mivel hét vadonatúj képet is tudunk mutatni róla:

 


A Returnal március 19-én lesz majd elérhető PlayStation 5-re.

8.
8.
PapaYeti
Hát ez ronda nincs ezen mit szépíteni azaz éppen, hogy lenne mit. De nekem a játék mechanika nagyon tetszik és a lore is érdekel (ha lesz benne mert kell hogy legyen... ha nem akkor bukta).

Az meg hogy koppintás... Pfff kit érdekel ha jól csinálják Leonardo is azt mondta, hogy ő egész életében csak koppintott csak nem ezekkel a szavakkal.
7.
7.
Ps fanboy
Ez egy új vasat bemutató techdemo csúnya szóval, amolyan kezdő belépő szint az új genbe. A látvány, a dinamika egyébként nem rossz, kár, hogy a valódi effekteket egyenlőre ezekkel a vibráló fényekkel helyettesítik, de hát nyilván ez csak egy felületes bemutatója a új genben rejlő potenciálnak. Arra szerintem teljesen jó, fél év múlva meg úgy sem emlékszik már rá majd a kutya se.
6.
6.
Fata Morgana
Nem dobtam magam hanyatt, az eddig látottaktól.
Viszont arra a "Wukong" nevezetű játékra nagyon kíváncsi vagyok, egy hozzávetőleges megjelenési dátumnak örülnék dö nagyon.

https://www.youtube.com/watch?v=O2nNljv0MOw
5.
5.
Tokodboy
Olyna mint egy indie szar...
1.
1.
Oistrakh01
Csak szerintem néz ez ki sz@rul?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...