PS4-re is jön az új God of War és a Gran Turismo 7

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 3.
  • Csúszás
Link másolása
Egy meglehetősen keserédes hírrel szolgált tegnap a Sony, hiszen bejelentette, hogy mind a Gran Turismo 7, mind pedig a God of War: Ragnarök megjelenik majd PlayStation 4-re is, de erre csak valamikor 2022-ben kerülhet sor.

A God of War: Ragnarök esetében beigazolódott a korábbi pletyka, a Gran Turismo 7-nél pedig a hivatalos reklámanyagok állításával ellentétben érkezett a hír, amely szerint mindkét játék megjelenik PlayStation 4-re is. Erről elsőként a PlayStation Blog Hermen Hulst-interjújában hallhattunk.

Az örömhírt némileg beárnyékolja a tény, hogy a megjelenésre mindkét játék esetében csak valamikor 2022-ben számíthatunk. Habár a Gran Turismo 7-nél nem lepődtünk meg ezen, a Santa Monica Studio tegnap szintén bejelentette, hogy nem tudja tartani a 2021-es premiert a God of War: Ragnarökkel.

Az említett interjú ezenkívül is tartogatott még érdekességeket, kiderült például, hogy a Guerrilla Games nem véletlenül nem szolgált premierdátummal a Horizon: Forbidden Westhez a legutóbbi State of Play kapcsán, ugyanis könnyen lehet, hogy Aloy nyugati partra tett kiruccanása szintén a következő évre csúszik majd.

A PlayStation Studios feje azt is hozzáfűzte a fentiekhez, hogy rengeteg újdonsággal készülnek a jövőben, például a Days Gone fejlesztője, a Bend Studio jelenleg is egy teljesen új IP-n dolgozik.

Hulst továbbá az exkluzív játékaik PC-s portjairól is beszélt egy keveset. Habár a PC-s mozgolódásukat a jövőben is szeretnék folytatni, ugyanakkor azt is kiemelte az úriember, hogy továbbra is a PlayStation marad a legjobb hely, ha a PlayStation Studios címeit már a debütálásukkor ki szeretnénk próbálni.

27.
27.
Stig
#18: Ha eldöntötted hogy veszel ps5öt, akkor szerintem bátran rendelj elő, aztán jön amikor jön. Én pozitívan csalódtam, mert hamarabb kaptam meg (Konzolivilág) mint amire számítottam.
24.
24.
crytek
#23: Tmsc meg a többiek már így is szarásig vannak zsetonnal
Mondjuk igazán fehuzhatnának 2-3 új "gyárat" mert most bebizonyosodott hogy kell
21.
21.
crytek
#20: Konzolvilágnál van rendelés.
Most így áll a dolog:

" következő szállítmány beérkezése miatt a 2021.01.18. 14:43-ig leadott rendelésekkel kapcsolatban fogunk egyeztetni ügyfeleinkkel az elkövetkezendő napokban."
20.
20.
PS4jacksony
#18: Sajna egyenlőre még előrendelni sem hagyják nem látni mikor lesznek készletek . Rengeteg a “ beragadt ,, előrendelő még mindíg akiket elsőként szolgálnak ki majd .
19.
19.
crytek
#18: Kb 4-5 hónap a késedelem a rendeléseknél. Az hogy ez gyorsul-e majd vagy lassul senki se tudja.
18.
18.
SLi
#3: nem vagyok képben sajnos, komolyan kérdezem:
ha mostanában előrendelnék, tényleg nincs esély rá hogy még idén megkapjam?
14.
14.
KopyAti
#12: Osztom érvelésed!
13.
13.
Ps fanboy
#4: Én slim-en is vígan ellavírozok egy két évig.
12.
12.
PS4jacksony
#10: Már a megjelenésekor tavaly előrendeltem mi ebben a hihetetlen ? De a fene sem gondolta,hogy mire megkapom még akkor is mindössze pár játék lesz rá. PS4 es játékokkal játszottam javarészt rajta amik szebben - jobban futottak.

És de ..... el kell szomorítsalak 2 szeres áron is elviszik mint a cukrot így én nem haboztam egyetlen percet sem és eladtam. Az új tulajdonosa nagyon örült neki mert ilyen szinten játszani bizony csak 1 videókártya Fél millánál kezdődik !!!!
De én Nem azért vettem PS5 öt ,hogy PS4 es játékokkal játszak a másik pedig,hogy én nem nősülök meg egy konzollal és nem sietek sehová .
A másik a 2 éves garancia ... Bakker mire azt a gépet meghajtja valami lejár a gari mert a PS4 es játékok meg sem kottyannak neki .


Majd veszek ha számomra értékelhető játékok lesznek rá hisz ezért vesz az ember NEXT-GEN KONZOLT arra viszont jó volt,hogy megismerjem a PS5 öt .... Szuper halk és szuper erős GÉP a kontroller meg álom.De játékok nélkül alvó oroszlán .... majd visszanézek később !!!!! :)
11.
11.
nemfontos
#7: Én azért megvenném... ha lenne már, de még várhatok rá egy darabig.
10.
10.
delphijos
#7: Hát ez egyéni preferencia kérdése. Azért nekem kicsit sántít ez az “eladtam a ps5-öt” már ne is haragudj. Az egy dolog hogy feketén dupla áron nem rohan érte az ember, de ha már megvan, akkor utána szarakodni a régi géppel ( főleg 2-3 évig ) ha semmi mást csak az SSD-t nézem már akkor is… nehezen hihető na.
9.
9.
shatterhand
Várható volt. God if war trailer végén sose volt írva,hogy ps5. És már az előző után is céloztak rá,hogy az újjáépítés volt hosszú idő, a folytatás hamarabb kész lehet.
8.
8.
Ooorky
#7: PS-nél az összes generációváltásnál jöttek a prevgen-re is játékok még 1-2 évig, de azok minőségében sokszor nem volt köszönet.
7.
7.
PS4jacksony
Jól döntöttem :)
Gyerekek senki ne bánja ,hogy nincs PS5 én is eladtam 2-3 de inkább 3 év mire a PS5 vonat elindul egyáltalán.
Örülök,hogy mindkét játék jön PS4 re de borítékolható nagy grafikai ugrásokra még ezen címek esetében sem kell számítani . Szerintem ezek még egyébként is PS4 címeknek készültek persze ha elérik azt a látványt gondolok itt a God Of War ra amit előzőleg,már jók vagyunk. A GT7 Esetén már nagyobbak az elvárásaim mert egyébként is a műfajtól fényévekkel le van maradva a sorozat.
De hát majd meglátjuk a PS4 nek még nagyon is van létjogosultsága 2-3 évig BIZTOSAN !!!
6.
6.
zozo76hun
nalam is itt van egy ps4pro, addig bovel elleszek vele mig a ps5-nek jon egy normalisabb kiadasa (emeszthetobb design, javitott hutes)...
5.
5.
DarkCrash
#4: Igen. Nekem van Pro itthon. De amíg jönnek erre is gémek, nem érzem szükségesnek a váltást.
4.
4.
nemfontos
Minden esetre a prioritás már minden játék esetében a ps5 lesz. Nem érdemes már 4 -est vásárolni, ha egyszer pár tízezer forint pluszért már megkapod az új generációt.
Mindemellett az is igaz, hogy ha van otthon egy ps4 pro, azzal még bőven el lehet lavírozni akár egy, vagy két évig is.
3.
3.
nemfontos
#2: Ha most megrendeled, akkor kb akkorra kapod meg... :)
2.
2.
DarkCrash
Ami ebben az évben érdekel az a Kena. Szintén lesz PS4-re. Így jól gondoltam hogy nagyon ráérek még jövőre a PS5-el.
1.
1.
crytek
God of War érthető előbb még pc-n megjáratják majd az elsőt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...