Kétéves a Ghost of Tsushima - közel a tízmilliomodik eladás

  • Írta: gorien
  • 2022. július 17.
  • Biznisz
Link másolása
Ma van kereken két éve, hogy a Sucker Punch megjelentette a Ghost of Tsushimát. A stúdió ünneplésképp visszatekintett az elmúlt évekre, és összeírta kedvenc adatait.

A Tsushima szigetén vívott véres harcokhoz napra pontosan két évvel ezelőtt csatlakozhattunk először (azóta pedig egy Director's Cutban is), és a sikerjáték nemcsak a játékosok figyelmét keltette fel, hanem a filmkészítőkét is. A Sucker Punch a második évfordulót köszönetnyilvánítással és a legérdekesebb adatok összegyűjtésével ünnepelte meg.

A Ghost of Tsushima eladásairól legutóbb januárban adtak hírt: akkor elhagyta a 8 milliót, most pedig 9,73 milliónál jár, szóval az álomszerű tízmillió még közelebb került, de elérni még nem sikerült. A játék két éve alatt a játékosok 91,4 millió küldetést teljesítettek a Legends Mode-ban, 540 millió párbajt vívtak, és összesen majdnem 6500 évnyi időt töltöttek lóháton.

A játékban természetesen nemcsak harcolni van lehetőség: 78 millió fotó készült eddig, 75 millió róka megbabusgatásáért álltak meg a játékosok, illetve 94 millió onszent látogattak meg a megmártózni vágyók.

A Ghost of Tsushima PlayStation 4-re és PlayStation 5-re jelent meg.

4.
4.
zoli12i
Elden ring után ennek fogok neki látni az biztos.
1.
1.
crytek
Szép szám, de majd a pc-s megjelenés még szépít rajta
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...