The Witcher 3 - még mindig az idei évet célozzák a next-gen változattal

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 8.
  • Letöltés
Link másolása
Habár jó ideje megint nem hallottunk semmit a The Witcher 3 next-gen kiadása felől, a CD Projekt RED igyekezett megnyugtatni mindenkit a témában.

Most, hogy a Cyberpunk 2077 jövője kapcsán kaptunk egy kiadós helyzetjelentést, ideje foglalkozni egy picit a The Witcher 3-mal is! Habár ijesztő lehet, hogy jó ideje megint nem hallottunk a közönségkedvenc szerepjáték next-gen változata felől, a CD Projekt RED elnöke és társvezérigazgatója igyekezett megnyugtatni mindenkit egy, a befektetőknek tartott jelentésében.

Adam Kiciński szerint az új generációs frissítéssel továbbra is az idei évet, pontosabban az idei év utolsó negyedét célozzák, vagyis a nagy csend ellenére nincs szó arról, hogy az átcsúszna jövőre. Emlékeztetőül: a fejlesztők áprilisban döntöttek úgy, hogy a második negyedévről az év végére halasztják a premiert, miután elvették a projektet a Switch-változatot is jegyző Saber Interactive-tól. A készítők szerint ennek az oka egész egyszerűen az volt, hogy házon belül szeretnék befejezni, a játékot és nincs már sok munka vele.

A next-gen változat - amely a netflixes sorozat ihlette tartalmat is ígér majd - önálló formában is elérhető lesz PC-n, PS5-ön és Xbox Series X/S-en, de a PC-s, PS4-es és Xbox One-os játékosok ingyenesen frissíthetnek rá természetesen.

3.
3.
Kamukaze
#2: Én pont a hossza és nagysága miatt szeretem a w3-at. Olyan szinten el tudok veszni benne, akár egy mmo-ban. Csak itt nincsenek más playerek, cserébe minőségiek az npc-k.
2.
2.
DarkLord
#1 Amúgy téged vagy mást nem riaszt el egy újrajátszásnál a játék hossza? Mert engem baromira elriaszt...például itt a W3 tényleg az egyik etalon játék úgy unblock meg a világa is full nekem való, de még soha nem vett rá a lélek, hogy újra elkezdjem, mert tudom, hogy baromi hosszú a kiegekkel együtt :D Pedig tényleg még a mellékes feladatok is kidolgozottak stb. vagy ott van a Red Dead 2, de még ide sorolhatnám az új God of War-t is, mind tényleg majdnem 10-es játék, de a GoW-ot na jó 2-szer kipörgettem, mert kicsit rövidebb, de már ott is a 2. végigjátszás kicsit khm volt, míg a RDR2-nél elveszett a mentésem úgy 30 játék óra után így , azért kellett újrakezdenem (mondjuk itt jót tett, hogy egyből újrakezdtem és jobban ismertem már a karaktereket). De manapság egyiknek se bírnék nekiülni, hogy na bumm mégegyszer bármilyen új masinán vagy hasonlók...
1.
1.
hedzsooo
Varos PC-re reszemrol, regota tervezek 1 ujrazast mar hozza 1ebkent is! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...