The Dark Pictures Anthology - natív újgenerációs portot kapott a Man of Medan és a Little Hope

  • Írta: RangerFox
  • 2022. szeptember 28.
  • Letöltés
Link másolása
A Supermassive Games felturbózta a The Dark Pictures Anthology-sorozat első két részét. A látvány és a töltési idő javulása mellett új tartalom is érkezik a Man of Medan és Little Hope játékokhoz.

A Supermassive Games csapata kitett magáért idén: még a nyár elején jelent meg a The Quarry, illetve novemberben érkezik a The Dark Pictures Anthology-széria következő része, a The Devil in Me.

Ezenfelül most egy meglepetéssel rukkolt elő a stúdió, ugyanis az antológia első két részéhez, a Man of Medanhoz és a Little Hope-hoz új, ingyenes frissítés érkezett, illetve egy natív újgenerációs port is.

A frissítés keretén belül új kezelőfelületet és feljavított játékmenetet kaptak a játékok, kibővült néhány fejezet, valamint még több hozzáférhetőségi opció érhető el, illetve most már nehézségi szintet is választhatunk bennük.

Az újgenerációs portok és a frissítés mindenki számára ingyenesek, akik korábban megvették az alapjátékot. Érdekesség, hogy akik a PlayStation Plus szolgáltatás keretén belül szerezték be ezeket a címeket, azok nem kapják meg a next-gen portokat ingyen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...