Hogy mi? God of War: Ragnarök a 90-es években?

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A rajongók készítettek egy PlayStation 1-es demake trailert a rekordokat döntő, népszerű játékról, amiben több karaktert is a régi konzolon jellemző grafika szerint alkottak újra.

Mindenki tudja, hogy az internet tele van meglepetésekkel. Ráadásul rengeteg olyannal, amiről az ember nem tudja egyértelműen eldönteni: szükségem van nekem erre? 

De kétségkívül király, hogy valaki azzal tölti a szabadidejét, hogy demake trailert készítsen a God of War: Ragnarök videójátékhoz! Nézzétek meg ti is, és nosztalgiázzatok! 

A God of War: Ragnarök narratívája és a gyönyörű látványvilága őrületes eladásokat produkál, ráadásul több díjra is jelölték a The Game Awards 2022-es díjátadóján... Mégis van valami vonzó ezekben a retró alkotásokban, és sokan még most is szívesen játszanának ilyen minőségben a videójátékokkal, ha lenne erre lehetőség. 

4.
4.
delphijos
#1: Most nincs is PS-em, és őszintén szólva ez a stílus nem a kedvencem, szóval semmiféle fanboy attitűd nincs, de ez a komment annyira gáz. Nem baj ha nem szeretsz valamit, de azért látni kell a minőséget.
3.
3.
Ooorky
Kb. Harry Potter and the Philosopher's Stone koppintás az egész videó.
+Ha már PS1, akkor belevihették volna a jellegzetes hullámzást is a grafikába...
2.
2.
zoli12i
#1: Savanyú a szőlő ? Ez még trollkodásnak is fos volt :)
Ilyen ez a Fortnite generáció...
1.
1.
br1Koo
Ja, csak a kilencvenes években lett volna benne tényleges játékmenet, és nem csak egy unalmas cinematic button-mash folyosóséta játék lenne. :')
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...