A Sony Horizon videójáték-sorozatán dolgozik a Studio Gobo

Link másolása
A Nagy-Britanniában működő stúdió korábban a Redfall és a Hogwarts Legacy fejlesztésében is részt vett. Most a Guerilla Games-szel szövetkezik, hogy a Horizonon dolgozhasson.

A Studio Gobo bejelentette, hogy társult a Guerrilla Gamesszel, hogy társfejlesztőkként együtt dolgozhassanak a Sony Horizon franchise-án. Az angliai székhelyű stúdió jelenleg munkaerőt is toboroz a Horizon csapatába.

Honlapja szerint a Gobo már társfejlesztőként dolgozott többek között a Redfall, a Hogwarts Legacy, a Disney Infinity és a For Honor játékokon is. A több mint 110 alkalmazottat foglalkoztató cég vezetői eredetileg a Black Rock Studio társalapítói és vezetői voltak.

A Guerrilla Games decemberben hozta nyilvánosságra, hogy a Horizon világának kibővítését tervezi egy online kooperatív projekttel, amiben új karakterekkel és egyedi stilizált megjelenéssel operál majd. Ugyanakkor azt is elmondták, hogy továbbra is készítenek epikus szóló kalandokat Aloy főszereplésével.

A Horizon: Call of the Mountain 2023 februárjában PlayStation VR2 launch cím lesz, a Horizon: Forbidden West első kiegészítője, a Burning Shores pedig áprilisban jelenik majd meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...