Egy Assassin's Creed-játék miatt kaszálták el az Immortals: Fenyx Rising új részét

  • Írta: osan
  • 2023. július 30.
  • Hír
Link másolása
A vörös kódnévre keresztelt közelgő Assassin’s Creed-játék lehet az oka annak, hogy nem kapjuk meg a Breath of the Wild-szerű színes hack and slash RPG következő etapját.

Az Immortals Fenyx Rising 2020-ban jött ki, és mind a kritikusok, mind a játékosok szerették. Ez egy üdítő változás volt a Ubisofttól, az Assassin's Creedek és Far Cry-ok szüntelen tömeggyártása között. Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy az előbb említett széria grandiózussága – már ami a részek számát illeti – legyőzte a szolid alapokon épülő Immortalst, és inkább az orgyilkosokra fordítják az összes erőforrást a Ubisoftnál.

A kiadó végre hallgatott rajongóira és a Red kódnévvel ellátott folytatás egy Feudális Japán környezetben fog játszódni – reméljük a jövőben a magyar rajongók hangja is elég erős lesz ahhoz, hogy kapjunk egy 1848-49-es témájú Assassin’s Creedet!  Nem meglepő módon a francia csapat biztosra játszik, ahogy eddig is, és a legnagyobb brandjét helyezi előtérbe. Csak remélni tudjuk, hogy ezt jól csinálják és felfrissítik kicsit a szériát. A tervezet szerint az új AC játék 2024-ben fog érkezni.

2.
2.
zsocc-nrg
Ez most meglepett... ja nem. Kár érte mindenesetre. Ubi biztonsági játékot játszik
1.
1.
Doomsayer
Szerintem nem a kád széle a kemény, hanem az Ubisoft.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...