Mark Wahlberg szerint már kész a második Uncharted-film forgatókönyve

  • Írta: szlav
  • 2023. december 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Eddig is tudtuk, hogy az első filmmel nem ér véget az Uncharted története a mozivásznon, most azonban maga Sully, azaz Mark Wahlberg kotyogta ki egy interjúban, hogy már a forgatókönyv is készen áll.

A világot ugyan nem váltotta meg, de szórakoztató adaptáció lett az Uncharted, ráadásul a kasszáknál elég jól teljesített ahhoz, hogy létjogosultságot kapjon a folytatás. Habár hivatalos bejelentés még nem érkezett a Sony Pictures Motion Picture Group felől, a film producere, Charles Roven korábban már pedzegette, hogy a franchise hollywoodi karrierje még nem ért véget. Nos, most ennél is biztosabb forrásból kaptuk a jó hírt.

A film egyik főszereplő sztárja, Mark Wahlberg - aki a filmben Nathan Drake mentorát, Victor Sullivant alakította - kotyogta ki a The Direct interjújában, hogy a második Uncharted-film munkálatai már javában dübörögnek, sőt a forgatókönyv első verziója már el is készült, de természetesen a végleges szkript még csiszolás alatt áll.

Wahlberg gyúnyosan azt is megemlítette, hogy a második részben már Sully jellegzetes bajszával láthatjuk őt a képernyőt, éppen úgy, mint az első film zárójelenetében.

4.
4.
memoryman
Nekem még a játékok hátra vannak, szóval a filmet sem láttam, de ha hozta az elvárt bevételt, akkor jönni fognak a folytatások egymás után amíg csilingel a kassza.
3.
3.
csoki0619
#2: Kalandfilmnek nem volt rossz, nem is volt kiemelkedő. Azért láttunk ettől (sokkal) rosszabb adaptációkat. Ez a Holland gyerek nemtom kinek a rokona Hollywood-ban, nem ugrálok érte, de mint Nathan Drake, láttam benne potenciált. (Bár nekem még mindig a Nathan Fillion-os fan videó viszi a prímet, ha nem láttad még, ajánlom figyelmedbe, kisujjból hozza Nate-et.)
2.
2.
zakkantlaci
Ideje újra meggyalázni egy kiváló játékszériát. Az Uncharted névre keresztelt förmedvény film köszönő viszonyban sincs a játékokkal. Lehet egyedül vagyok ezzel a gondolatommal. Ez van.
1.
1.
Shao Kahn
Uncharted terén eddig csak a játéksorozatot ismertem,és imádtam őket, nem vágytam élőszereplős filmre hozzá, mert a játékok maguk is filmmel egyenrangúak. De miután láttam az első élőszereplős filmet,az egész jónak bizonyult. Így aztán várom a második részt. Csak kerüljön mozikba jövőre! Amúgy is kevés a mozifilmem jövőre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...