Hírarchívum - 2013. július

ArmA III - előzetesen a béta

Már egy ideje bétafázisban van a Bohemia Interactive új militarista shootere, a következő videót a tesztelők által rögzített képsorokból rakták össze. Single és multis kihívások, tucatnyi jármű és non-stop háború vár ránk.

Jön az Ace Combat: Infinity PS3-ra

A sejtéseink beigazolódtak: a Namco Bandai tényleg egy új Ace Combatot készít Infinity alcímmel. Jelenleg úgy néz ki, hogy az arcade repülős cím kizárólag PlayStation 3-on teszi tiszteletét. Itt az első trailer!

Képeken a Castlevania: Lords of Shadow 2

A Comic-Conra egy csokornyi friss screenshottal készült a Konami, melyek kellően káprázatosak ahhoz, hogy elidőzzünk a részleteken. A halhatatlanságnak nagy ára van a Castlevania: Lords of Shadow 2-ben.

2014 végén érkezik a The Division

A Ubisoft befektetőinek tartott negyedéves üzleti fejtágításon a franca cég vezérigazgatója, Yves Guillemot pontosított a The Division és a The Crew megjelenési dátumán. Mindkét sikervárományos csak jövőre jelenik meg.

Batman: Arkham Origins - Copperhead színre lép

A San Diego-i Comic-Conon a Warner Bros. Montreal bejelentette, hogy egy újabb karakterrel bővül a Batman előzménytörténete. A kígyószerű Copperheaddel meggyűlik majd a baja a denevérembernek.

Fejlesztői naplón az inFamous: Second Son

A Sony "beszélgetések az alkotókkal" videósorozatának legújabb részében a Sucker Punch kiválóságai értekeznek egy sort a PlayStation 4-re érkező inFamous: Second Sonról. Kattintsatok a kulisszatitkokért!

Először mozog a Magicka: Wizard Wars

Márciusban jelentették be a Magicka folytatását, amelyben két négyfős csapat száll szembe egymással, s mindenféle varázslatokat vetnek be a másik elpusztítására. Most belenézhetünk a játékmenetbe is.

Mi az a Soul Calibur: Lost Swords?

Egyelőre csak a címet ismerjük, de azt a Namco Bandai két kontinensen is levédette, ráadásul egy "játékprogramhoz". Korábban még nem hallottunk utalást arra, hogy folytatódna a sorozat.

Exkluzív címekre hajt az Ouya

Exkluzív játékokra hajt az Ouya gyártója, teszi mindezt úgy, hogy összesen egymillió dollárral támogatná azokat a fejlesztőket, akik - legalább ideiglenesen - kizárólag az androidos konzolra teszik elérhetővé a játékukat.

PC-re is megjelenik a Deadly Premonition

A PlayStation 3-on napvilágot látott Deadly Premonition: The Director's Cut PC-re is megjelenik, és az ígéretek szerint még bőségesebb lesz, mint az eredetileg is bővített változatnak szánt kiadás.