Hírarchívum - 2013. július

Amerikában is a The Last of Us volt a kedvenc

Megérkezett amerikai játékeladásokat összegző toplista, júniusban a The Last of Us volt az USA kedvence. A hardverek közül a Nintendo 3DS volt a legkeresettebb, az Xbox 360 csak mögötte végzett.

Mérsékelten nőtt az Xbox-biznisz

A Microsoft is kiadta a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, az Xboxot is magába foglaló divízió mind az utolsó negyedévet, mind a teljes pénzügyi évet tekintve mérsékelten növekedett.

Ryse: Son of Rome - infómorzsák a sztoriról

A Ryse: Son of Rome is előkerült a Comic-Conon, a Crytek a játék történetéről árult el némi plusz információt. Bemutatkoznak a legfontosabb szereplők, és három új screenshotot is tudunk mutatni.

Megjelent a Halo: Spartan Assault - launch trailer

Csütörtök óta tölthető le a Halo: Spartan Assault, a megjelenés apropóján pedig a játék launch trailerét is kiadta a Microsoft. Másfél perc ízelítő következik a Halo 3 és a Halo 4 között játszódó spin-offból.

Hiányzott a Ubisoftnak a Ghost Recon

Megérkezett a Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentése: az elmúlt három hónapban jelentősen zsugorodott a kiadó forgalma a tavalyi évhez képest, miután nem jelent meg igazi nagy címe.

Fejlesztői naplón a régi-új Prince of Persia

Jövő héten válik letölthetővé a Prince of Persia: The Shadow and the Flame mobilos remake-je, addig kedvcsinálónak álljon itt a játék harmadik és egyben utolsó fejlesztői naplója.

Battlefield 4 - részletek a kampányról

A DICE volt olyan jó fej és megosztott pár részletet a Battlefield 4 kampányának történetéről. A világban kaotikus állapotok uralkodnak, a két hunyó: Oroszország és Kína. Sanghajban puccs készül, veszélyben a béke.

Launch traileren a Shadowrun Returns

2054-ben a mágia visszatér a világba, a mítoszok és legendák lényei újra felébrednek, a technológia egyesíti a húst és a tudatot. Elfek, trollok, orkok és törpék járnak köztünk, ám a shadowrunnerek elvégzik a piszkos munkát.

Új Lightning Returns: Final Fantasy XIII képsorok

A Square Enix vadiúj trailert élesített a Comic-Con idejére a Lightning Returns: Final Fantasy XIII-ról, pluszban elhintette pár részletet a harcrendszerről is. Lightninget emellett csini rucikba is öltöztethetjük.

Bejelentették a Stridert

A Strider visszatér! A Capcom a San Diego-i Comic-Conon jelentette be, hogy már javában készül PC-re, kurrens és next-gen konzolokra a Stider, egy vadonatúj akciójáték a Double Helix tomácsolásában.