Hírarchívum - 2013. július

The Bureau: XCOM Declassified - #YOLO

Yoloka! Csak egyszer élsz, használj ki minden lehetőséget, nem számít semmi - na, ez az, ami a The Bureau: XCOM Declassifiedban marhára nem fog működni, és erre most már bizonyítékunk is van.

Kínosan kevés Wii U-t adott el a Nintendo

Az elmúlt negyedévben mindössze 160 ezer Wii U-t adott el a Nintendo. A konzolgyártó szerint ennek az az oka, hogy nem volt nagyobb játékmegjelenése, amit az is igazol, hogy Wii U-s játékból sem fogyott túl sok.

4 millió BioShock Infinite, 25 millió GTA IV

Veszteséges volt a Take-Two elmúlt negyedéve, és a forgalma is jókorát csökkent, az eredményeit mégis úgy értékelte a kiadó, hogy azok a "vártnál jobbak" lettek. Ettől függetlenül szép éve lesz a cégnek.

Deep Silver-játékok a Humble Bundle-ben

A legújabb Humble Bundle akció főszereplője a Deep Silver, a következő két hétben olyan játékokra teheted rá a mancsod erőteljesen nyomott áron, mint a Saints Row második és harmadik része vagy a Dead Island.

Multiplayerrel erősít a Batman: Arkham Origins

Beigazolódtak a korábbi pletykák, tényleg lesz multiplayer mód a Batman: Arkham Origins-ben, amiben nemcsak Batmant és Robint, de akár Bane-t és Jokert is irányíthatjuk. Trailer és részletek beljebb!

Kétmillióan vannak a Neverwinter-játékosok

Már kétmillióan kalandoznak a Neverwinter világában, a játékot kiadó Perfect World ezt egy új trailer társaságában jelentette be. Augusztus végén érkezik az első ingyenes kiegészítő.

Splinter Cell: Blacklist - mi vagyunk a zsoldosok

"Mi vagyunk a zsoldosok, kezünk sose dolgozott, kardot lándzsát hordozott, ruhánk mégse foltozott! Sziklakőből az ágyunk, puha ágyra nem vágyunk! Senki fiát nem szánjuk, ha meglátjuk, levágjuk!"

The Bureau - még több játékmenet

Folytatódnak a The Bureau: XCOM Declassified nyitó küldetésének képsorai a VG247 jóvoltából. Ha nem félsz a spoilerektől, akkor megtudhatod, hogy mi vár rád a játék elején. Már itt sem fenékig tejfel az élet.

Xbox One - részletek a partnerkeresőről

A Microsoft megosztott pár érdekességet az Xbox One Smart Match-rendszeréről, amely az Xbox Live megújult partnerkeresőjét takarja. Röviden: a háttérben találja meg a számunkra legalkalmasabb multis meccset.

PayDay 2 - gameplay videón a képességek

Bankrablóink számos speciális képességet szerezhetnek, ha ügyesen ürítik ki a széfeket. Mindenféle telepíthető alkalmatosságot rakhatnak a kényes helyekre és idővel jobb kasszafúró válhat belőlük.