Hírarchívum - 2013. augusztus

Traileren a PlayStation Plus

A Sony egy vadonatúj kedvcsinálóval szeretné meggyőzni a játékosokat arról, hogy miért érdemes a PlayStation Network prémiumszolgáltatását igénybe venni. Ha másért nem, hát azért, hogy multizhassunk.

LEGO Marvel Super Heroes - videón Stan Lee

Az aggastyán képregényíró, Stan Lee is vendégszerepel majd a LEGO Marvel Super Heroesban (ahogy majdnem minden Marvel-féle filmben is). Az öregúr bírja a LEGO-univerzumot, s a játék kitűnő lesz.

Fejlesztői naplón a Lightning Returns: FF XIII

A Final Fantasy-sorozat huszonötödik születésnapját egy igazán ütős produktummal szeretné megünnepelni a Square Enix. Ez lesz a Lightning Returns: Final Fantasy XIII - most a készítők beszélnek a gyermekükről.

Rocksmith 2014 - videón az interaktív leckék

Az idei E3-on bejelentett Rocksmith 2014 Edition ugyanazt tudja (s még többet), mint az első rész: megtanít téged gitározni. Feltéve, ha megvan a szoftver, és egy elektromos gitárt is birtokolsz. Oktatóvideó következik.

Látnivalókon a Flatout készítőinek új játéka

Február óta tudjuk, hogy a Bugbear egy vadonatúj autós játékon dolgozik, ráadásul a srácok maradnak a kaptafánál, azaz az őrült hangulatú roncsderbiknél. A Next Car Game-ről érkezett pár kedvcsináló.

Assassin's Creed IV - mesélnek a színészek

Hasonlóan a tegnapi Beyond-anyaghoz, most az Assassin's Creed IV: Black Flag színészei mesélnek nekünk a játékban betöltött szerepükről. A szinkron mellett a karakterek mozgását is ők kölcsönzik.

Képeken a Deadfall Adventures

Masszív képzuhatag érkezett a Deadfall Adventuresről, amit korábban az Uncharted-FPS-nek csúfoltunk. Való igaz, a történelmi kalandfilmek kedvelői el lesznek kényeztetve. Kíváncsi vagy a gyűjtői kiadásra?

Ilyen lesz a Killzone-os PlayStation 4-csomag

Az Amazon webáruház francia részlege megszellőztette a 499 euróba kerülő PlayStation 4-csomagot, amelyhez Killzone: Shadow Fall, két kontroller és PS Eye kamera jár. Ideális indulókészlet az FPS-fanok számára.

Traileren a Batman: Arkham Origins Blackgate

Végre a kézikonzolos Arkham Originsről is lehull a lepel egy előzetes formájában. A Blackgate egy oldalnézetes cím lesz, s a hírhedt börtönbe látogat el hősünk, hogy leverjen egy lázadást. Ütősnek néz ki!

Call of Duty: Ghosts - kulisszák mögött a Free Fall

Az Infinity Ward illetékesei bevezetnek minket a Free Fall multiplayer térkép kulisszái mögé. A dinamikusan változó térképhez csak a Call of Duty: Ghosts előrendelői juthatnak hozzá.