Hírarchívum - 2013. január

Lezárult a Kaptár: Megtorlás játék - íme a nyertesek

A Gamekapocs és az Intercom közös nyereményjátékában kisorsoltunk öt darab Kaptár: Megtorlás filmet DVD-n. Három kérdésre kellett válaszolni, a szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

Duncan Jones a Warcraft-film rendezője

Lapértesülések szerint Duncan Jones rendezi a Warcraft-filmet, és az információkat maga is megerősítette a Twitter-csatornáján. A mozi 2015-ben mutatkozhat be a tervek szerint.

BioShock Infinite - még egy gameplay előzetes

Újabb előzetest kapott a BioShock Infinite, ráadásul nagyon is jót, a City in the Sky alcímet viselő darab egyszerre enged betekintést a játékmenetbe és a történetbe. Misztikumból lesz majd bőven.

Grand Theft Auto V - szeptember 17-én érkezik

A Rockstar Games az imént jelentette be, hogy a Grand Theft Auto szeptember 17-én kerül boltokba. A készítők csúsznak, sajnálják is, de azt ígérik, nem fogjuk megbánni a várakozást.

GRID 2 - megvan a megjelenési dátum

A Codemasters elárulta végre a GRID 2 végleges megjelenési dátumát: a játék május végén landol a boltok polcain, és bár lesz belőle különleges kiadás is, még nem tudni, hogy mit rejt majd.

Új képek érkeztek a Splinter Cell: Blacklistből

Már majdnem itt volt a kezeink között, mikor a Ubisoft bejelentette, hogy csúszik a Splinter Cell: Blacklist - sebaj, úgy fest, a készítők bőségesen adagolják majd a látnivalókat belőle!

2011-ben már töröltek egy Prince of Persiát?

Miközben a sajtó a tegnap felszínre került Osiristől hangos, a jelek szerint a Ubisoft Montreal 2011 áprilisáig egy be nem jelentett Prince of Persián dolgozott, amit azóta elkaszáltak. Vajon mi állhatott a háttérben?

A következő generációt várja az Electronic Arts

A kiadó legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése nem sikerült a legfényesebben, a piac egyértelműen a next-gen konzolokat várja. FIFA és Battlefield biztosan lesz a következő generációban is.

Sztoritraileren az Injustice: Gods Among Us

A DC-képregények minden jelentős karakterét felvonultató bunyós cím - bármilyen meglepő - nem a vegytiszta csihi-puhiról szól. Egy érdekfeszítő és költői túlzásoktól sem mentes sztorimódot is végignyomhatunk benne.

Megvan a Defiance megjelenési dátuma

A Trion végre közölte a Defiance című MMOFPS-e megjelenési dátumát, s a közlemény mellé egy ütős élőszereplős trailert mellékelt. A játékkal párhuzamosan egy sci-fi TV-sorozat is vár ránk.