Hírarchívum - 2013. február

Látnivalók a Total War: Rome II-ből

Egy rövid előzetes és négy screenshot esett be estére a Total War: Rome II-ből, amiket egy gyors kattintás után át is nyálazhattok. Nem hittem volna, hogy mondok ilyet még, de muszáj lesz hardvert újítanom.

Deadfall Adventures - Uncharted FPS-ben

Az egykor Project Adventurer munkacímen futott fejlesztés mára megkapta a végleges elnevezését, sőt megjelenési dátumunk és új előzetesünk is van az Uncharted hangulatát majmoló FPS-ből.

Képeken az új Star Trek-játék

Nem tudom, hogy mire számítsak az új Star Trek-játék kapcsán, de hát van benne Kirk, Spock, meg Kirk és Spock együtt, szóval annyira rossz csak nem lehet. Egy csokor képet tudunk belőle mutatni.

Leáll a Warhammer Online: Wrath of Heroes

Március végén leállnak a Warhammer-univerzum alapján fejlesztett MOBA-játék szerverei, mert az nem teljesítette az elvárásokat pénzügyileg. A játék nyílt bétatesztelése közel egy éve tartott.

Még több Metal Gear-mellékág jöhet

Kojima nem zárta ki a lehetőségét, hogy még több, a Metal Gear Risinghoz hasonló mellékága szülessen a Metal Gear-sorozatnak, sőt ezeken még nyugati fejlesztőkkel is szívesen dolgozna együtt.

Launch traileren a Sniper Elite: Nazi Zombie Army

Ma jelenik meg a Sniper Elite: Nazi Zombie Army, ennek apropóján pedig befutott a játék launch trailere is. A második világháborús, kooperatív zombiirtást kínáló címet a Steamről tölthetitek majd le.

Hivatalos: jön az Assassin's Creed IV: Black Flag

A Ubisoft az imént hivatalosan is megerősítette, hogy készül az Assassin's Creed IV: Black Flag, az első részleteket viszont csak hétfőn kapjuk meg a sorozat kalózos folytatásáról.

Egy kép a Just Cause 3-ból?

Az Avalanche Studios vezérigazgatója újabb teaser képet tett közzé Instagramján a következő projektükből. Legutóbb sokan az új Mad Max-játékra asszociáltunk, ám most a Just Cause 3-ra utalnak a jelek.

The Last of Us - fejlesztői naplón a fertőzöttek

A Naughty Dog játékának legújabb fejlesztői naplójában a fertőzött ellenségek kapják a főszerepet. Kiderül, hogy mi inspirálta a készítőket - a tervektől egészen a kész műig végigkísérhetjük a folyamatot.

Még idén megjelenik PS3-ra a Gran Turismo 6?

A SCEE Worldwide Studios fejesének elmondása szerint a Gran Turismo 6 már a vártnál hamarabb a boltokba kerülhet. Michael Denny szerint az autós cím PlayStation 3-ra jelenik meg, elvégre "van még élet" a platformban.