Hírarchívum - 2013. november

Xbox One - Zlatan már a spájzban van

Igazi nemzetközi trailer hozott össze a Microsoft Zlatan Ibrahimović közreműködésével. A focista ugyebár bosnyák és horvát származású, de a svéd válogatottban játszik. És amerikai Xbox One-t reklámoz franciául. Örvendjünk!

Ismét mozog a DriveClub és a Killzone

A Sony lepaktált a brit Channel 4-gyel, így a TV-csatorna ezentúl kiemelten foglalkozik majd a PlayStation 4 körüli csinnadrattával. Ez ugye minket nem érint, viszont új videó látott napvilágot a DriveClubról és az új Killzone-ról.

PS4 & PlayStation Vita - a két jóbarát

Az európai PS4-debüt idején sem feledkezik meg a Sony arról, hogy a PlayStation-életérzés csak egy PS Vita birtokában lehet teljes. A legújabb trailer a két platform közi szoros kötelékre hívja fel a figyelmünket.

NVIDIA: a PC minden konzolt messze felülmúl

Nem váratott magára sokáig az egyik legnagyobb hardvergyártó reakciója a next-gen konzolok megjelenésére. Az NVIDIA szerint "a PC-platform funkcionalitása végett jobb választás, mint egy konzol".

Néhány helyen káoszba torkollott a PS4 startja

A konzol európai premierje nem mindenhol ment simán, rengetegen panaszkodtak fegyelmezetlen, őrült módon viselkedő vásárlótársakra, akik "aki kapja, marja" elven próbáltak PS4-hez jutni. Fogyassz és szenvedj!

Yakuza Restoration - így szeleteld a retket

A jövőre megjelenő Yakuza spin-off a tizenkilencedik századi Japánban játszódik és tartalmazni fog egy Another Life névre keresztelt játékmódot, ahol hősünkkel elvonulunk vidékre és önfenntartó gazdálkodást folytatunk.

Bemutatkozik a Razer Kraken Forged Edition

Új fejhallgatót mutatott be a Razer, a Kraken Forged Edition decemberben válik elérhetővé világszerte, és 300 eurót kóstál majd. A masszív árcédula mellé persze minőséget is ígér a gyártó.

Frissítve: Már készül az új Siren PlayStation 4-re?

A PlayStation Romania sajtóközleményében a cég kitért a PS4 közelgő játékkínálatára, ahol feltűnt a Siren neve. Lehet, hogy csak hibáról van szó, de az is lehet, hogy nem. Tényleg készül a japán horrorsorozat új része?

Itt vannak a Battlefield 4: China Rising térképei

Ráadásul szó szerint: bár a Battlefield 4 soron következő DLC-jének pályáiról még nem sokat tudunk, egy Reddit-júzer már fellőtte a négy új helyszín "műholdas térképeit" - ezeket csodálhatjátok most meg.

Warhammer 40K: Space Wolf - itt az első trailer

Augusztus óta tudjuk, hogy a HeroCraft kártyajátékot készít a Warhammer 40.000 alapján. A cím jövőre landol PC-n és mobilokon, most pedig az első gameplay előzetesnek örülhetünk.